geçerli hocam ama artık daha zor. zaten yeni ürünler burn-in'e karşı kendi önlemini alıyorlar. en azından monitörlerde öyle. iyi bir markanın iyi modelini alırsanız yanma olacağını sanmam OLED'deHerkese iyi forumlar televizyon almayı düşünüyorum fakat led ( qled tarzı ) mi yoksa oled mi kararsız kaldım yardımcı olabilir misiniz? Oled de ekran yanıgından bahsediyorlar bu durum hala geçerli mi?
Peki odaya çok fazla güneş vuruyorsa tercihimiz hangi tarafta olmalı. Bunun için araştırma yaptım genel olarak ledler daha mantıklı diyorlar onlarda ışık parlaklıgı yüksek oldugu için. Fakat çok kararsızımgeçerli hocam ama artık daha zor. zaten yeni ürünler burn-in'e karşı kendi önlemini alıyorlar. en azından monitörlerde öyle. iyi bir markanın iyi modelini alırsanız yanma olacağını sanmam OLED'de
çok ışık vuruyorsa led mantıklı hocamPeki odaya çok fazla güneş vuruyorsa tercihimiz hangi tarafta olmalı. Bunun için araştırma yaptım genel olarak ledler daha mantıklı diyorlar onlarda ışık parlaklıgı yüksek oldugu için. Fakat çok kararsızım
anladım çok teşekkür ederim birazcık durum degerlendirmesi yapıp ona göre karar vermek lazım. Pek ledlerin ömrü nasıl gidiyor onlarda ne tür problemler olabiliyor bilginiz var mı acabaçok ışık vuruyorsa led mantıklı hocam
o konuda bilgim yok hocamanladım çok teşekkür ederim birazcık durum degerlendirmesi yapıp ona göre karar vermek lazım. Pek ledlerin ömrü nasıl gidiyor onlarda ne tür problemler olabiliyor bilginiz var mı acaba
tamamdır teşekkür ederim.o konuda bilgim yok hocam