Neler Yeni

Televizyon nasıldır?

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
Tıpa tıp aynısının üzerinde arçelik yazanı var bende de 4 5 aydır kullanıyorum maksat evde TV olsun diye almıştım benim ihtiyacımı fazlasıyla karşıladı fakat kumandasında olan ses yükseltme kısma ve kanal değiştirme tuşları hemen bozulacakmış hissiyatı veriyor şuana kadar tek eksisi bu :D

Linkide burada:

DeoNade

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tıpa tıp aynısının üzerinde arçelik yazanı var bende de 4 5 aydır kullanıyorum maksat evde TV olsun diye almıştım benim ihtiyacımı fazlasıyla karşıladı fakat kumandasında olan ses yükseltme kısma ve kanal değiştirme tuşları hemen bozulacakmış hissiyatı veriyor şuana kadar tek eksisi bu :D

Linkide burada:
Evet incelemelerine baktım hocam sanki sadece marka yazısını değiştirmişler gibi :D

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
Evet bende bunun arçelik versiyonunu kullanıyorum birebir aynı zaten kasası kumandasına kadar. Fiyatına göre gayet iyi. Çözünürlük kalitesini bir çok 4k video da test ettim ve beğendim 2 tane var evimde. Android olması her yönden avantaj sağlıyor. Tavsiye ederim.

DeoNade

80+ Bronze

Linkide burada:
Hocam bende akşam 2 3 bölüm netfilixe takılıyorum haftada bir galatasaray maçı evde awox marka bir tv var bir tık daha arttırayım diyorum

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
Hocam bende akşam 2 3 bölüm netfilixe takılıyorum haftada bir galatasaray maçı evde awox marka bir tv var bir tık daha arttırayım diyorum
Çok keyif alarak TV'de takılmıyorsan bence alma ben yeni evlendim normalde almayacaktık eşimle kararımız bu yöndeydi aile zorlamasıyla sırf TV var desinler diye bunu aldık :D Ama dediğim gibi kötü değil ayda 3 4 defa denk gelirsem film izliyorum benim için olmasa da olur :D Sadece maç vb. şeyler izliyorsanız güzel bir projeksiyon cihazı da düşünebilirsiniz zaten TV varmış evde

DeoNade

80+ Bronze
Çok keyif alarak TV'de takılmıyorsan bence alma ben yeni evlendim normalde almayacaktık eşimle kararımız bu yöndeydi aile zorlamasıyla sırf TV var desinler diye bunu aldık :D Ama dediğim gibi kötü değil ayda 3 4 defa denk gelirsem film izliyorum benim için olmasa da olur :D Sadece maç vb. şeyler izliyorsanız güzel bir projeksiyon cihazı da düşünebilirsiniz zaten TV varmış evde
Yok hocam keşke vakit olsa da keyif alarak tv de takılsak 2 saat anca :D

MovesLikeJaggeR

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
600
İsim
İSRAFİL GÖKBURUN
Zaten beko arcelik 2 tane daha firma var hepsi arceligin ama bekliyorum ve arcelik ürünleri tıpa tıp aynısı

D3ATHLY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
918
İsim
Y K
arçelikl beko vestel vs türk üretim tv'ler kısa zamanda sorun çıkarıyor verdiğiniz para az değil, philips, lg bakın derim.

ayberkd50

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,077
İsim
Ayberk dik
İlgilendiği Kategoriler
Motorlu motorsuz araçlar, telefon(mobil cihazlar), bilgisayar
Instagram
ayberkd50

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,490
İsim
Çağatay
LG televizyon aldım döneminin en iyisiydi smart tv 3D felan kol gibi fiyattan. Ne hikmettir ki garantisi bittikten 2 ay sonra ekranın tam ortasından dikey şekilde 4 çizgi oluştu. Servis bir fiyat çıkardı TV 0 fiyatı kadar. Daha önce de samsung vardı bir akşam kapattım sabah kalktım açtım ama açılmak istemedi kendileri :)

Top Bottom