Neler Yeni

Televizyon sesimi duymuyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
melsa
Televizyonumuz bu linki koydum. aldığımızdan beri mikrofonu çalışmıyor. media marktan aldık. böyle bi saçmalık olabilir mi

chade

80+ Bronze
linkteki görsellerde kumandanın resmi var. kumanda da herhangi bir mikrofon tuşu yok. tv de sesli asistan özelliği mevcut olabilir ama kumanda da mikrofon yoksa çalışmaz. bende de farklı bir modeli var. kumandalar aynı. mikrofon özelliği olmadığı için sesli komut çalışmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
melsa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Bu videoyu dener misiniz?
denedim olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

linkteki görsellerde kumandanın resmi var. kumanda da herhangi bir mikrofon tuşu yok. tv de sesli asistan özelliği mevcut olabilir ama kumanda da mikrofon yoksa çalışmaz. bende de farklı bir modeli var. kumandalar aynı. mikrofon özelliği olmadığı için sesli komut çalışmıyor
evet aynı kumanda hiç desteğe falan yazdınız mı

chade

80+ Bronze
denedim olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:

evet aynı kumanda hiç desteğe falan yazdınız mı
hayır. modelden modele değişiyor mikrofonlu kumandasının olup olmaması. asistan zaten android tv olduğu için otomatik geliyor. o yüzden ee sesli komut var niye çalışmıyor o zaman dedirtebiliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
melsa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hayır. modelden modele değişiyor mikrofonlu kumandasının olup olmaması. asistan zaten android tv olduğu için otomatik geliyor. o yüzden ee sesli komut var niye çalışmıyor o zaman dedirtebiliyor.
neyse ben philipsle kavga edip isterim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,837
Üyeler
165,081
Son üye
Solider00
Top Bottom