Temizlik yapacağım macun ve temizlik ürünleri önerisi

ygwolf280

80+
Reaksiyon skoru
17
arkadaşlar macun önerisi istiyorum gerkeli olur mu bilmiyorum fakat r5 7500f işlemcim kaliteli bir macun olsun fiyat konusunda sıkıntım yok + olarak birde temizlik ürünleri var mı bu tür elektronik cihazlar için işte zarar gelmesin sıvı gibi sprey gibi silmelik yoksa sadece nemli bezle tozu alsam yeterli olur mu?

arkadaşlar macun önerisi istiyorum gerkeli olur mu bilmiyorum fakat r5 7500f işlemcim kaliteli bir macun olsun fiyat konusunda sıkıntım yok + olarak birde temizlik ürünleri var mı bu tür elektronik cihazlar için işte zarar gelmesin sıvı gibi sprey gibi silmelik yoksa sadece nemli bezle tozu alsam yeterli olur mu?
Bu iki macun bütçene göre işini rahat görür. Temizlik için temiz bir bez kullanman yeterli , internette 200 liraya satılan detaylı fırça setleri de var onları da kullanabilirsin sana kalmıl. Çok pis sistemlerde WD40 devre temizleyicisi kullanılabiliyor ama senin kullanmana gerek yok.

wd40 yağsız olacak dikkat et ona eğer alırsan

Thermalright macun oneririm piyasada cok satmasada kaliteleri mukemmel tf7-9 falan olabilir

Arctic mx4 öneririm yeterli olur. Daha iyisini önerenler elbette ki olacaktır. Temizlikte nemli bez evet yeterli olur ama ıslak olmamalı. Suyu iyice sıkılmış bezle silebilirsiniz. Ben öyle yapıyorum.

Geri