Neler Yeni

Temmuza kadar 77 KG Olmak

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
mümkünmü şuan 66 yım ve baya yemek yiyorum ama alamiyorum almama yardimci olurmuwunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Hamza yaman
Doktora gittin mi , belki hormonal bozukluk vardır? Eğer normal bir insanda mümkün müdür diye soruyorsan 3 ayda 11 kilo kazanırsın ama mesele kazanıp kazanmamak değil en sağlıklı şekilde kazanmak. Once doktora git. Burada vakit kaybetmeye gerek yok.

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Ahmet Yıldırım
Bak baya yemek yemek kilo aldırmaz tıkanırsın. Mutfağın yanından geçerken bile kilo alan biri olarak tek bir önerim var. Bir şeyler izlerken ağzın boş durmasın. Yemeğini ye, 20 dakika sonra atıştırmalik bir şeyler ye tatlı, çikolata, şeker. Yine 20 dk bekle çayla bir şeyler ye iç. Bekle meyve ye. Böyle böyle bir ayda tosun gibi olursun benim gibi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Doktora gittin mi , belki hormonal bozukluk vardır? Eğer normal bir insanda mümkün müdür diye soruyorsan 3 ayda 11 kilo kazanırsın ama mesele kazanıp kazanmamak değil en sağlıklı şekilde kazanmak. Once doktora git. Burada vakit kaybetmeye gerek yok.
Bak baya yemek yemek kilo aldırmaz tıkanırsın. Mutfağın yanından geçerken bile kilo alan biri olarak tek bir önerim var. Bir şeyler izlerken ağzın boş durmasın. Yemeğini ye, 20 dakika sonra atıştırmalik bir şeyler ye tatlı, çikolata, şeker. Yine 20 dk bekle çayla bir şeyler ye iç. Bekle meyve ye. Böyle böyle bir ayda tosun gibi olursun benim gibi.
evde en çok yiyen insan benim dışarida falan herkes benimle iddia ya giriyor o kadar yiyemezsin diye yiyorum şok oluyolar ama alamiyorum artik gorunus olarak kotu duruyorum boyum 1.83 kilom 66 kötü duruyo bi 80 kg olsam cok iyi

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Ahmet Yıldırım
evde en çok yiyen insan benim dışarida falan herkes benimle iddia ya giriyor o kadar yiyemezsin diye yiyorum şok oluyolar ama alamiyorum artik gorunus olarak kotu duruyorum boyum 1.83 kilom 66 kötü duruyo bi 80 kg olsam cok iyi
dediğim gibi çok değil sık sık yemek önemli. Çok geziyorsan otur azıcık evinde. 1 senedir günde ortalama 800 adım atıyorumdur. Çok gezersen alamazsın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
dediğim gibi çok değil sık sık yemek önemli. Çok geziyorsan otur azıcık evinde. 1 senedir günde ortalama 800 adım atıyorumdur. Çok gezersen alamazsın.
kanka oylede asosyal olurum

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Hamza yaman
O zaman çok gezersen daha çok yemen lazım yüksek kalorili şeyler ye iç, mesela tek oturuşta 400 gr cips 1L kola tekle.
Sakın böyle şeyler yapma. Bunu yazan kişinin amacı umarım şakadır. Bende su an kalça ve gobek var ama kurtulmaya çalışıyorum. Ben şekerli ve yağlı şeyleri çok tüketirim ama kurtulmaya çalışıyorum. Gerçekten büyük bir sıkıntı. Benim gibi sorunları vaktinde durdurmaya çalışmamış arkadaşlarm var hepsinde karaciğer yaşlanmasından tut diyabete kadar gidiyor. Eğer paran varsa diyetisyen ve doktora git. Paran yoksa da al randevunu devlet hastanesinden git bi doktora sen.

ibrahimua

80+ Bronze
mümkünmü şuan 66 yım ve baya yemek yiyorum ama alamiyorum almama yardimci olurmuwunuz
Hocam yiyprum alamıyorum diye bisey yok ben de öyle düsünürdüm sabah 6 da kalkarsanız daha fazla yeme fırsatınız olur 6 gibi kahvaltı sonra 8 9 gibi ara ögün 12 gibi ögle yemegi 2 3 gibi ara ögün 6 gibi aksam yemegi 8 9 gibi de son böyle aperatifleri yedigin zaman alırsın. Baska türlü yiyipte alamıyorum muhabbeti çok sacma. Ben de gecen sene mayısta 54.5 kiloydum suan bu sistemle 75 kilo oldum

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Ahmet Yıldırım
Sakın böyle şeyler yapma. Bunu yazan kişinin amacı umarım şakadır. Bende su an kalça ve gobek var ama kurtulmaya çalışıyorum. Ben şekerli ve yağlı şeyleri çok tüketirim ama kurtulmaya çalışıyorum. Gerçekten büyük bir sıkıntı. Benim gibi sorunları vaktinde durdurmaya çalışmamış arkadaşlarm var hepsinde karaciğer yaşlanmasından tut diyabete kadar gidiyor. Eğer paran varsa diyetisyen ve doktora git. Paran yoksa da al randevunu devlet hastanesinden git bi doktora sen.
Yo şaka falan yapmıyorum. Adam zaten kilo alamıyor göbeği kalçası yok. Üstelikte çok gezen biri olarak normal beslenerek kilo alamaz. Sen zaten kilo alabildigin için göbeklisin. Adam 1.83 66 kilo çubuk gibi.

TP Jougan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Emirhan Savaş
hocam anlattığın şeyler mutfağın yanından geçerken bile kilo alan birinin önerisi değil gibi :)
Bende obezdim suan kiloluyum ama halen diyet yapıyorum 102 kiloydum suan 80

Ameyus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
872
İsim
Ahmet Yıldırım
hocam anlattığın şeyler mutfağın yanından geçerken bile kilo alan birinin önerisi değil gibi :)
Bende obezdim suan kiloluyum ama halen diyet yapıyorum 102 kiloydum suan 80
1.81 90 kiloyum. Bu aralar cipsi azalttım pahalı diye. Yani yemiyorum demiyorum kilo almakta profesyonelim demeye çalışmıştım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,167
Üyeler
164,625
Son üye
toriq
Top Bottom