Yeni hesabı nasıl açıyorsunuz ?Valla umut her zaman varyaşuan şipşak iki yeni hesaptan birinde alıyorum onu. O yüzden mümkün hissettim
![]()
Yeni hesabı nasıl açıyorsunuz ?Valla umut her zaman varyaşuan şipşak iki yeni hesaptan birinde alıyorum onu. O yüzden mümkün hissettim
![]()
Temunun Türkiye pazarına pek önem verdiğini düşünmüyorum , pazar payı çok yüksek ama pek Türklere özel kampanya yapmıyorlar. Destekte sorun çözme kısmında çuvallıyor.Bende anlamadım valla bize özel ban attılar herhalde ya
acaba nedenTemunun Türkiye pazarına pek önem verdiğini düşünmüyorum , pazar payı çok yüksek ama pek Türklere özel kampanya yapmıyorlar. Destekte sorun çözme kısmında çuvallıyor.
Yeni hesap açınca nereden girmemiz gerekiyor? Bir şey yapmamız gerekiyor mu?Valla umut her zaman varyaşuan şipşak iki yeni hesaptan birinde alıyorum onu. O yüzden mümkün hissettim
![]()
Basitçe bir e-posta ile aynı cihazdan hemdeYeni hesabı nasıl açıyorsunuz ?
Hocam yeni bir kullanıcıymış gibi takılıyorum. Bir kaç ürün sepete ekliyorum. Bir kaç çıkarıyorum. Sonra normal adres kısmından adres ekliyorum ya eklediğim gibi yada aksamı kredi teklifini atıyor. Hep attı şimdiye dek. Sadece iki tanesinde 60jetonluk bıraktı 2 tanesinde 50.Yeni hesap açınca nereden girmemiz gerekiyor? Bir şey yapmamız gerekiyor mu?
Ne taktiği hocam60 jeton kaldığında tatik bulmuştum. 1 kere işe yaradı bir daha beceremedim. Sanırım fixlediler.
Sipariş verip jeton eksik dediğinde verdiğim siparişi iptal ettim. Tekrar wincredite girdiğimde jetonlar kaldığı yerden devam etti ve tekrar sipariş verip 3000 jetonu tamamlamıştım. Şimdi 3 kere yine denedim siparişi iptal edince jetonları da geri alıyor.Ne taktiği hocam
Hocam 60 jeton bırakırsa 1000 tl ödediğinizde eksik kalır. 50 jeton bıraktığında olur o.1000 tl üzeri sipariş verdim 2991 tl de kaldı 8,61 jeton daha istiyor ne alaka