Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

yaman..k

80+ Silver
Bende anlamadım valla bize özel ban attılar herhalde ya
Temunun Türkiye pazarına pek önem verdiğini düşünmüyorum , pazar payı çok yüksek ama pek Türklere özel kampanya yapmıyorlar. Destekte sorun çözme kısmında çuvallıyor.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Temunun Türkiye pazarına pek önem verdiğini düşünmüyorum , pazar payı çok yüksek ama pek Türklere özel kampanya yapmıyorlar. Destekte sorun çözme kısmında çuvallıyor.
acaba neden :)

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Valla umut her zaman varya 😄 şuan şipşak iki yeni hesaptan birinde alıyorum onu. O yüzden mümkün hissettim 😂
Yeni hesap açınca nereden girmemiz gerekiyor? Bir şey yapmamız gerekiyor mu?

iwarden

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Kuzey
Ya bende alışveriş yapıyorum sürekli 1000 lira ve üzeri bu wincredit sanırım bi bende etkinlik şuanda sona erdi diyor nasıl yapacağız yardım edebılecek varmı

Marsia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Doğan
Yeni hesabı nasıl açıyorsunuz ?
Basitçe bir e-posta ile aynı cihazdan hemde 🙂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yeni hesap açınca nereden girmemiz gerekiyor? Bir şey yapmamız gerekiyor mu?
Hocam yeni bir kullanıcıymış gibi takılıyorum. Bir kaç ürün sepete ekliyorum. Bir kaç çıkarıyorum. Sonra normal adres kısmından adres ekliyorum ya eklediğim gibi yada aksamı kredi teklifini atıyor. Hep attı şimdiye dek. Sadece iki tanesinde 60jetonluk bıraktı 2 tanesinde 50.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan
Ana hesabımda 7-8 kez kullandım sonra 600tl kredi teklfii durumuna geçti onuda kullandım ne atacak bekliyorum.

2 tane hesap 1000 tl 50 jetonluk durumunda ve kullanıyorum.

2 tane hesap 1000 tl 60 jeton durumunda onları kullanmıyorum.

2 tane hesapta kredi teklifi atmadı henüz.

Durum bu şekilde istatistik Daha sonra ne olur bilemem ama şu durumda böyle.

Son düzenleme:

KingDeViL

80+ Bronze
60 jeton kaldığında tatik bulmuştum. 1 kere işe yaradı bir daha beceremedim. Sanırım fixlediler :D.

KingDeViL

80+ Bronze
Ne taktiği hocam
Sipariş verip jeton eksik dediğinde verdiğim siparişi iptal ettim. Tekrar wincredite girdiğimde jetonlar kaldığı yerden devam etti ve tekrar sipariş verip 3000 jetonu tamamlamıştım. Şimdi 3 kere yine denedim siparişi iptal edince jetonları da geri alıyor.

Son düzenleme:

sinyorita

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
Emre
2 gün önce wincredit kampanyasıyla sipariş verdim 2-3 saat önce krediler hesaba geçmiş ve tekrardan wincredit kampanyası verdiler, tekrar sipariş versem bir sorun yaşar mıyım, gümrükten felan beraber geçirmeye çalışmazlar değil mi :D

Top Bottom