Neler Yeni

Temu 30.05 dolar değerinde alım sorun çıkarır mı?

Reaksiyon skoru
50
Temu'dan Ajazz Pro model mouse alacağım, önceden apexini almıştım. 1049 tl (vergisiz) tam olarak 30.05 dolar yapıyor. Sorun çıkarır mı?

%100 kredi iadesi varmış ondan dolayı alacağım

sınır 30 euro gümrükte kalacak ürünü almana izin vermiyor zaten

Temu'dan Ajazz Pro model mouse alacağım, önceden apexini almıştım. 1049 tl (vergisiz) tam olarak 30.05 dolar yapıyor. Sorun çıkarır mı?

%100 kredi iadesi varmış ondan dolayı alacağım
hocam en fazla 1050 tl lik alışveriş yapablirsin sana bunu söylüyor uygulama zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sınır 30 euro gümrükte kalacak ürünü almana izin vermiyor zaten
arkadaş dolar demiş sıkıntı yok alabilir

hocam en fazla 1050 tl lik alışveriş yapablirsin sana bunu söylüyor uygulama zaten

arkadaş dolar demiş sıkıntı yok alabilir
ben aksini iddia eden bir şey demedim sınırın 30 euro olduğunu kalacak ürünü almana izin vermediğini belirttim

ben aksini iddia eden bir şey demedim sınırın 30 euro olduğunu kalacak ürünü almana izin vermediğini belirttim
virgülün önemi :cautious: pardon hocam yanlış anlaşılma olmuş

Beyler ben bi hata yaptım https://share.temu.com/SolofmGc9qA

https://share.temu.com/9rJwvwoMMEA

Bu ikisi arasında fark veya sorun olur mu?

Ben üsttekini aldım ve bir hata yaptım
hocam bu konu zaten forumda açılmıştı arkadaş sadece ayar yapamadığı için 1 yıldız vermiş geldiğinde yazın yardımcı olalım.

hocam bu konu zaten forumda açılmıştı arkadaş sadece ayar yapamadığı için 1 yıldız vermiş geldiğinde yazın yardımcı olalım.
ha eğer güvenilir olsun diyorsan iptal et 2.yi al

ha eğer güvenilir olsun diyorsan iptal et 2.yi al
Kredi iadesi sıkıntıya girer mi?

girmez benim başıma da gelmişti sadece para 1 hafta içerisinde yatıyor
Aga her şeyim falso Allah çarpsın. Paparanın limitli sanal kartıyla almışım. Para çekilemedi diye mesaj geldi. Ama sipariş onaylandı hatta kredi iadesinin bir kısmını aldım bile

Geri