erenovich05
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Selamlar, TEMU adlı siteden ürün almayı düşünüyorum marka ürünler satıyorlar mı yoksa sadece çakma ürünler mi satıyorlar?
Marka yasak satamazlar. İmitasyon ürünler var. Onşardan yüksek kalite beklemediğin sürece sorun olmaz. Site güvenilir.Selamlar, TEMU adlı siteden ürün almayı düşünüyorum marka ürünler satıyorlar mı yoksa sadece çakma ürünler mi satıyorlar?
İlaveten birkaç şey daha yazmak istiyorum. Temu dan alınması gereken şeyler bence pratik alet edevatlar. Bu nedenle kaliteye takılmadan alışveriş yapılabilir. Pratik tamir aletleri, saklama eşyaları, bakım eşyaları falan alınabilir.Marka yasak satamazlar. İmitasyon ürünler var. Onşardan yüksek kalite beklemediğin sürece sorun olmaz. Site güvenilir.
Belki kaliteli umudu ile farklı şeyler almak isteyen arkadaşlar olur diye uyarmak istedim.İlaveten birkaç şey daha yazmak istiyorum. Temu dan alınması gereken şeyler bence pratik alet edevatlar. Bu nedenle kaliteye takılmadan alışveriş yapılabilir. Pratik tamir aletleri, saklama eşyaları, bakım eşyaları falan alınabilir.
çakmaSelamlar, TEMU adlı siteden ürün almayı düşünüyorum marka ürünler satıyorlar mı yoksa sadece çakma ürünler mi satıyorlar?