Yurtdışı Alışveriş limiti Ne kadar?

Kıyafet ise getirtmeniz kolay olur hocam veya evde ki herkesin Tc si ile sınırı geçmeyecek şekilde alışveriş yapılabilir veya teknolojik alet olmadığı için kolay getirtirsiniz biri aracılığıyla gelirse sorun çıkmaz
Aracı bulurum yurtdışından arkadaşlarla. Şey yapsa aldığı ürünü kargolasa benin adrese kişisel gönderim olduğu için bu limit olayı geçersiz mi olur? Çünkü aldıktan sonra Türkiye'ye gelmesi yazın falan anca olur. Olmadı yaza doğru sipariş veririm. Şu limit kadar saçma şey yok ya. Gelsin ürün gerekirse ürün kadar vergi ödeyim kabulüm ama süreçleri bilmiyorum. Nasıl alırım limiti geçerse ürün falan

Aracı bulurum yurtdışından arkadaşlarla. Şey yapsa aldığı ürünü kargolasa benin adrese kişisel gönderim olduğu için bu limit olayı geçersiz mi olur? Çünkü aldıktan sonra Türkiye'ye gelmesi yazın falan anca olur. Olmadı yaza doğru sipariş veririm. Şu limit kadar saçma şey yok ya. Gelsin ürün gerekirse ürün kadar vergi ödeyim kabulüm ama süreçleri bilmiyorum. Nasıl alırım limiti geçerse ürün falan
Kargo ücreti pahalı olur muhtemelen ama o kısmı bilmiyorum hocam maalesef

Yurtdışından Türkiye'ye gelenleri buluşturan platformlar var birisiyle anlaş gelirken sana getirsin montu ücrette de anlaşın. Diğer tüm seçenekler baş ağrıtır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,605
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri