Yurtdışı Alışveriş limiti Ne kadar?

Kıyafet ise getirtmeniz kolay olur hocam veya evde ki herkesin Tc si ile sınırı geçmeyecek şekilde alışveriş yapılabilir veya teknolojik alet olmadığı için kolay getirtirsiniz biri aracılığıyla gelirse sorun çıkmaz
Aracı bulurum yurtdışından arkadaşlarla. Şey yapsa aldığı ürünü kargolasa benin adrese kişisel gönderim olduğu için bu limit olayı geçersiz mi olur? Çünkü aldıktan sonra Türkiye'ye gelmesi yazın falan anca olur. Olmadı yaza doğru sipariş veririm. Şu limit kadar saçma şey yok ya. Gelsin ürün gerekirse ürün kadar vergi ödeyim kabulüm ama süreçleri bilmiyorum. Nasıl alırım limiti geçerse ürün falan

Aracı bulurum yurtdışından arkadaşlarla. Şey yapsa aldığı ürünü kargolasa benin adrese kişisel gönderim olduğu için bu limit olayı geçersiz mi olur? Çünkü aldıktan sonra Türkiye'ye gelmesi yazın falan anca olur. Olmadı yaza doğru sipariş veririm. Şu limit kadar saçma şey yok ya. Gelsin ürün gerekirse ürün kadar vergi ödeyim kabulüm ama süreçleri bilmiyorum. Nasıl alırım limiti geçerse ürün falan
Kargo ücreti pahalı olur muhtemelen ama o kısmı bilmiyorum hocam maalesef

Yurtdışından Türkiye'ye gelenleri buluşturan platformlar var birisiyle anlaş gelirken sana getirsin montu ücrette de anlaşın. Diğer tüm seçenekler baş ağrıtır.

tek siparişte 30 euro ve vergiler işte 1400 ü geçme kafi. temudan yaparsan zaten sana sipariş oluşturduğu her şey gelir sana o yüzden adamlar yüzde yüz iade filan veriyor. bütün ürünleri depolarında tek pakete koyduğundan resmiyette 1 ürün olarak geöiyor istersen 100 ürün geö ama 1400 tl ve vergisini geçme. vergiyle beraber 2240 tl oluyor yüzde 60 alınır vergi. shine da temu gibi tek pakete toplamıyorsa sen 5 ürünü geçme birde kendi tc n ile 5 kere sipariş geçebilirsin aylık yani ayda 25 ürün sokarsın 5 ayrı siparişle. ama sipariş oluştururken baska tc girsende geçiyor yani ismini bile değişmene gerek kalmıyo tc değişsen bile.
Alışveriş ekranında %60 aliyor. Sorun çıkar mı?

Ekler

• IMG_20251108_144858.webp
    IMG_20251108_144858.webp
    46.9 KB · Hit: 8
Alışveriş ekranında %60 aliyor. Sorun çıkar mı?
44 ürün nedir :D. Senin bu alışveriş ithalata girer. Normal gümrük prosedürü ile anca alırsın. Mali müşavir felan tutacaksın da bir dünya masraf.. Yurt dışından bir başkası da o kadar fazla ürünü sana getireceğini sanmam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,500
Üyeler
184,174
Son üye
nisa353535353
Geri