AJAZZ AJ159 PRO Kablosuz Fare, PAW3395, Hafif, Üç Modlu Oyun & Ofis, 8K Çözünürlük, Manyetik Taban, USB-C Şarj, 2.5W, Plastik, ≤36V, Şarj Edilebilir Lityum Polimer Batarya, Şarj Cihazı Dahil Değiltam olarak yazıyor hocam göremedim ben
Alırken dikkat edin bir satıcıda şarj standı gelmiyor yazıyor ben şans eseri şarj standlı almışım159pro siyah aldım 1 tane toplam 733,33 TL etti. yalnız 8k dongle ile gelmiyor sanırım açıklamada şarj cihazı dahil değil demiş.
Şarj cihazı derken? Pcye bağlıyoruz zatenAJAZZ AJ159 PRO Kablosuz Fare, PAW3395, Hafif, Üç Modlu Oyun & Ofis, 8K Çözünürlük, Manyetik Taban, USB-C Şarj, 2.5W, Plastik, ≤36V, Şarj Edilebilir Lityum Polimer Batarya, Şarj Cihazı Dahil Değil
başlık bu şekilde, en sonda belirtmiş, "Şarj Cihazı Dahil Değil"
ben yanlışmı almışım anlamadım bişeyAJAZZ AJ159PRO, Orijinal PAW3395 Sensörü ile 8K Polling Oranını Destekleyen, Deliksiz Yaklaşık 56G Hafif Tasarımlı, Manyetik Şarj İstasyonu ile Birlikte Gelen, Resmi Standart Yapılandırmaya Sahip Kablosuz Üç Modlu Oyun Faresi. Hocam siz başka bir satıcıdan bakıyorsunuz bakın şarj istasyonuyla birlikte gelende var
bende minimum sepet tutarını geçemiyorum var mı 1 taktik.159pro siyah aldım 1 tane toplam 733,33 TL etti. yalnız 8k dongle ile gelmiyor sanırım açıklamada şarj cihazı dahil değil demiş.