Neler Yeni

- TEMU - AJ159 PRO 727 TL - Vergi Dahil - Alma Yolu

Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Nik Flatron
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Nik Flatron

Ekler

• Screenshot_20250205_102520_Temu.jpg
    Screenshot_20250205_102520_Temu.jpg
    548.5 KB · Hit: 92

rayli82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Bay Koçak
Sürekli 1000 TL kredi iadesi geliyor bana. Durmak bilmiyor. Kampanya olmadan sürekli 1680 liradan mouse (1000 TL si kredi) alıyorum. Zincirleme devam ediyor. Ne zaman sona erecek bilmiyorum. Stoklara indirim gelmiş. Aldıklarımın hepsine fiyat düzenlemesi istedim ve onu da verdiler. 20 ye yakın mouse aldım. Şu an harcanmayı bekleyen 3500 TL kredi var. TC kalmadı elimde sipariş verecek :oops:
Hocam yoksa 30 yıllık playstation deluxe aboneliğini alan da siz misiniz :D bu nasıl ölücülük.
20 mouse al sata gider mi acaba internet kafe mi işletiyorsunuz :D
Ben aldım ama fazla fazla almam zamanında 159 apexte indirimle 700 küsür liraya satılıyordu zamanında dediğime bakmayın bundan 4 5 ay fln önce o zaman pahalı gelmişti ama enflasyondan mıdır bilmem şu anki fiyatı makul geldi kablolu mousedan geçiş yapayım dedim ama sizinki başak bir şeymiş.
Bir de temuya karşı önyargılıydım hala da öyle kullanımı çok zor durmadan önüne bir indirim kampanya atıyor yani böyle hazır yolu fiyatı belli olmayan bir şey temu uygulamasına giripte ürün alınmaz bence.
Zaten 1050tl sınır var vergi var şu bu ürünü biri bulup atarsa ne ala ama bulmak iş.

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
dagıtıma çıkmış benimki ankara.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sürekli 1000 TL kredi iadesi geliyor bana. Durmak bilmiyor. Kampanya olmadan sürekli 1680 liradan mouse (1000 TL si kredi) alıyorum. Zincirleme devam ediyor. Ne zaman sona erecek bilmiyorum. Stoklara indirim gelmiş. Aldıklarımın hepsine fiyat düzenlemesi istedim ve onu da verdiler. 20 ye yakın mouse aldım. Şu an harcanmayı bekleyen 3500 TL kredi var. TC kalmadı elimde sipariş verecek :oops:
ahocam o cıkan saçma sapan şeylerin ben scam oldugunu dünüsüyorum geçen banada bişey cıktı %90 indirim diyor arkadasını davet et diyor bide 2 saat animasyon oynatıp kandırıyor oyalıyor en son davette ettim herşeyi yaptım 100 puan topla diyip 99'dan sonra saymamaya karar verdi orda bıraktı. uygulama yorumlarına bakarsanız anlarsınız resimler görseller ahmet mehmet şunu kazandı diyip milleti kandırıyorlar hakkına zamanına giriyorlar birde tüm kuralları okuyorum bakıyorum hepsi translate'den bile kötü çevrilmiş.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Nik Flatron
Hocam yoksa 30 yıllık playstation deluxe aboneliğini alan da siz misiniz :D bu nasıl ölücülük.
20 mouse al sata gider mi acaba internet kafe mi işletiyorsunuz :D
Ben aldım ama fazla fazla almam zamanında 159 apexte indirimle 700 küsür liraya satılıyordu zamanında dediğime bakmayın bundan 4 5 ay fln önce o zaman pahalı gelmişti ama enflasyondan mıdır bilmem şu anki fiyatı makul geldi kablolu mousedan geçiş yapayım dedim ama sizinki başak bir şeymiş.
Bir de temuya karşı önyargılıydım hala da öyle kullanımı çok zor durmadan önüne bir indirim kampanya atıyor yani böyle hazır yolu fiyatı belli olmayan bir şey temu uygulamasına giripte ürün alınmaz bence.
Zaten 1050tl sınır var vergi var şu bu ürünü biri bulup atarsa ne ala ama bulmak iş.
Yani ölücü demek pek doğru değil. Temuya zorla kredi verdirmiyorum. Kimseyi itip kakıp elinden de kapmıyorum. Önüme gelen fırsatı değerlendirmemek hayatın olağan akışına aykırı. olur Alışveriş bağımlılığı var biraz diyebiliriz. Ekonomoik olarak bir kazanç kaygım da yok. Daha önce de burada yazdım. Yoğun iş temposunda benim için bir eğlence biraz bu işler. Sattıklarımın yanında hediye ettiklerim de var, eşe dosta hediye ediyorum.

dagıtıma çıkmış benimki ankara.

ahocam o cıkan saçma sapan şeylerin ben scam oldugunu dünüsüyorum geçen banada bişey cıktı %90 indirim diyor arkadasını davet et diyor bide 2 saat animasyon oynatıp kandırıyor oyalıyor en son davette ettim herşeyi yaptım 100 puan topla diyip 99'dan sonra saymamaya karar verdi orda bıraktı. uygulama yorumlarına bakarsanız anlarsınız resimler görseller ahmet mehmet şunu kazandı diyip milleti kandırıyorlar hakkına zamanına giriyorlar birde tüm kuralları okuyorum bakıyorum hepsi translate'den bile kötü çevrilmiş.
Brnim bahsettiğim promosyon farklı bir şey. Davet vs ile uğraşmıyorsun. 1680 TL ye mouse alıyorum 1000 TL kredi veriyorlar. Gelen kredi ile yine mouse alıyorum 1000 TL kredi yine veriyorlar. Ara sıra 1000 yerine 600 verdiler ama ben hep kullandım. Diğer bahsettiğin teklifler vs ile ilgilenmedim hiç

nirvana08

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Cihan G.
Beyaz da siyah da stokta var bir tane de beyaz çektik bakalım beyaz alamamıştım stok yoktu önceden zorunluluktan siyah almıştım

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
mouse geldi 1 adet fazladan var mesajımı düzenleyemedim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Muhammed Yıldırım
Pro modeli stokta var ama indirim farklı modellere geliyor NL diye bir model var. Aynı durumu yaşayan var mı?

GameOver

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Durukan Çelik
Discord
GameOver#5871
Yanlış Kategori
1 saat önce kargom geldi siyah renk AJ159PRO resmi satıcıdan alındı. açtım test ettim herşeyi okey durumda, isteyipte alamayan varsa 1kya bırakırım ben 2 adet almıştım birini kendime diğerini satmalık

Son düzenleme:
Top Bottom