DeveloperRedneck
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,758
Kargo gelene kadar 1-2 günde 1 kez bakarım denk düşerse NL de sipariş etmeyi planlıyorum, kararsızlık kötü şeyartık çok geç stok yok![]()

Kargo gelene kadar 1-2 günde 1 kez bakarım denk düşerse NL de sipariş etmeyi planlıyorum, kararsızlık kötü şeyartık çok geç stok yok![]()
Çin içi transferde diyor birinde diğerinde gümrük bilgileri beyan edildi diyor hareket etmedi dahageçen cumartesi bende aldım ancak sadece kargoya verildi havaalanı kargosunda bekliyor 5 gündür varmı benle aynı durumda olan
Al verdiyse indirim avantajlı fiyatArkadaşlar beyazını aldım şimdi aynı hesap da siyah da indirim verdi 732 tl ye geliyor alınır mı sizce ilk i gelmeden 2ci almak mantıklı mı hiç daha önce çinden alışveriş yapmadım temu yu hiç kullanmadım tecrübeli olan varmı ?
Vergi dahil 732 yse al hocam. Nasil bir indirim verdi acaba soylermisiniz?Arkadaşlar beyazını aldım şimdi aynı hesap da siyah da indirim verdi 732 tl ye geliyor alınır mı sizce ilk i gelmeden 2ci almak mantıklı mı hiç daha önce çinden alışveriş yapmadım temu yu hiç kullanmadım tecrübeli olan varmı ?
başka bir telefon varsa onla dene yada temu verilerini sil ayarlardan mobil veri ile deneŞu ekrana kadar geliyorum ne zaman hesaba giriş yapsam tekrar 1000 küsür liraya çıkıyor. Hesapları daha bir dk önce açtım. Ödemeye geç diyip giriş yapınca bütün indirim gidiyor anlamadım gitti. Alıntıyı görüntüle
Ben ya daha gümrük beyanı şeyindegeçen cumartesi bende aldım ancak sadece kargoya verildi havaalanı kargosunda bekliyor 5 gündür varmı benle aynı durumda olan
Benimde şuan aynı. Hala Çin'de mi yoksa ülkeye giriş yaptı mı anlamadımBen ya daha gümrük beyanı şeyinde
Sen hangi linki kullanıyorsun 104.99 TL olanmiŞu ekrana kadar geliyorum ne zaman hesaba giriş yapsam tekrar 1000 küsür liraya çıkıyor. Hesapları daha bir dk önce açtım. Ödemeye geç diyip giriş yapınca bütün indirim gidiyor anlamadım gitti. Alıntıyı görüntüle
cın gumrugunde orda yogunluk var galıbaBenimde şuan aynı. Hala Çin'de mi yoksa ülkeye giriş yaptı mı anlamadım
Hepsini kullandım neredeyse. 103.77 TL olan da vardı sanki. Onu da kullandım ama nafile.Sen hangi linki kullanıyorsun 104.99 TL olanmi