apex hemen bitti hocambu mouse apexten daha çok tuttu gibi
apex hemen bitti hocambu mouse apexten daha çok tuttu gibi
bana gelen üründe olduğu gibi hiçbir şekilde 2.4 kullanılamıyorGelen urune bagli bazilari kusurlu geliyor kusurlu gelmezse desteklemesi lazim
8 şubatta siparis verdim bende ama hala gümrükleme şirketi tarafından teslim ediliyor olarak gözüküyor 3 gündür8 Şubat'ta siparis veren kankalar galiba yarın mngye gecicek kargo sizde de böyle mi?
Alıntıyı görüntüle
8 Şubat'ta siparis veren kankalar galiba yarın mngye gecicek kargo sizde de böyle mi?
Alıntıyı görüntüle
Müşteri temsilcisine bağlan. Ve sürekli darla öncelik tanıyorlarAga bir tek bende mi sorun var? Biri 3 şubat biri 8 şubat üzeri 2 kisi birer tane sipariş ettik ikisi aynı gün çinden türkiyeye geldi. (ikisi de 18 şubatta türkiyeye geldi) 2 gündür de havalimanında bekliyor herhalde. Gümrükle ilgili bir güncelleme dahi alamadım
Bot, lojistik firmaya süreci hızlandırmak için bildirimde bulunduk diyor sadece başka bir demiyorMüşteri temsilcisine bağlan. Ve sürekli darla öncelik tanıyorlar
müşteri hizmetlerine bağla yaz ben şu an görüşüyprumBot, lojistik firmaya süreci hızlandırmak için bildirimde bulunduk diyor sadece başka bir demiyor
Bağlamıyor denedim onu ya teşekkür ederimmüşteri hizmetlerine bağla yaz ben şu an görüşüyprum
9 şubatta aldım bugün teslim edildi8 Şubat'ta siparis veren kankalar galiba yarın mngye gecicek kargo sizde de böyle mi?
Alıntıyı görüntüle