- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 11,583
keşke inca IMG-309 almasaydım 600 liraya zaten yazılımı çalışmıyor1600 tl ye çok iyi diye önerilen fareyi 730 tl ye alabildiğimiz için. Bu paraya rampage bile yok.
keşke inca IMG-309 almasaydım 600 liraya zaten yazılımı çalışmıyor1600 tl ye çok iyi diye önerilen fareyi 730 tl ye alabildiğimiz için. Bu paraya rampage bile yok.
ama 2.4ghz dongle ile çalışmıyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirimAlıntıyı görüntüle
az önce mouse teslim aldım ve driver bu şekilde bekletiyor. Bu sorunu daha önce yaşayan var mı ?
NOT: sorun çözüldü. Mouse ile kabloyu bağlamak gerekiyormuş.
Siyahı alıp kapalı kutu beyaz ile takaslasaydınız keşkeFarklı satıcılarda da yok maalesef. Siyah rengi stokta vardı, alabilirdim ama özellikle beyaz rengini bekliyordum. Beyaz renk birkaç gün içinde stoğa girmezse siyah rengini alırım düşüncesindeydim, adamlar komple satıştan kaldırdı![]()
Ryzen 5 1600 ile deniyorum kasma olmuyor Ozellikle bu sistemde deniyorumSize çıkan reklamları deneyin ,hazır linkler Her zaman çalışmıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Benim işlemci 10300h ekran kartını anca besliyor .O yüzden bende işlemci yi zorluyordu 4c8t işlemci için normal. Sistemi güncel olanlar sorun yaşamaz
hocam sizce Ryzen 5 4500, RTX2060 16 GB Ram ile 8k hz'de kullanabilir miyim sorun yaşamadan?Ryzen 5 1600 ile deniyorum kasma olmuyor Ozellikle bu sistemde deniyorum
Gelen urune bagli bazilari kusurlu geliyor kusurlu gelmezse desteklemesi lazimhocam sizce Ryzen 5 4500, RTX2060 16 GB Ram ile 8k hz'de kullanabilir miyim sorun yaşamadan?
anladım hocam sağolunGelen urune bagli bazilari kusurlu geliyor kusurlu gelmezse desteklemesi lazim
Kasma derken oyunda denemedim ama görev yöneticisinde %100 kullanım oluyorRyzen 5 1600 ile deniyorum kasma olmuyor Ozellikle bu sistemde deniyorum
8K hz olarakta 8003 hz gorebildim test uygulamasinda mcu konusunda problem yok degeri verebiliyor
https://rzr.to/pollingrate test uygulamasi linki
Kasma derken oyunda denemedim ama görev yöneticisinde %100 kullanım oluyor
Ryzen 5 1600 ile deniyorum kasma olmuyor Ozellikle bu sistemde deniyorum
8K hz olarakta 8003 hz gorebildim test uygulamasinda mcu konusunda problem yok degeri verebiliyor
https://rzr.to/pollingrate test uygulamasi linki