konudan bağımsız mouse nasıl o kadar uyguna geliyor nasıl yapılıyorGirdim ajazz 179p mouse alacam sepet tutarı 388 tl bana diyorki 670 yap 670 yapıyorum 1050tlyi geçiyor alamazsınız diyorşaka gibi
Özel etkinlikten geliyor promosyonlar kısmına bakkonudan bağımsız mouse nasıl o kadar uyguna geliyor nasıl yapılıyor
ya ben anlamadım yada olmadı denedim yapamadımChrome Temu Led ışık yaz
Alışveriş te herhangi bir ürüne bas
Sonra sepete gel Alt limitsiz ürünü atabilirsin
Boyle yapicaksinya ben anlamadım yada olmadı denedim yapamadım
prodan daha alt ama 600 lira daha ucuza geliyorbu mouse 1k prodan daha alt versiyonda biliyorsun değil mi?
bu arada siparişi oluşturdum nasıl oldu bilmiyorum ama oldu müşteri hizmetlerine yazmıştım oldu 971e geldi vergi dahil iyi mi sizceBoyle yapicaksin
bence 1200e pro varken bu mantıksız olmuşprodan daha alt ama 600 lira daha ucuza geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada siparişi oluşturdum nasıl oldu bilmiyorum ama oldu müşteri hizmetlerine yazmıştım oldu 971e geldi vergi dahil iyi mi sizce
Ben daha dün gece yaptım. Mobilden google'a "temu led" yazıp aratıyorsunuz. Sonra alışveriş kısmına tıklayıp çıkan herhangi bir temu sonucuna tıklıyorsunuz. Ekte ilk görseli ekledim. Buna tıkladıktan sonra temu app'ten ikinci eklediğim görselden sağ altta yuvarlak şekilde olan sepet işaretine tıklayıp altlimitsiz alışveriş yapabilirsiniz.ya ben anlamadım yada olmadı denedim yapamadım
Aj159 pro olsaydı daha iyi olurduprodan daha alt ama 600 lira daha ucuza geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu arada siparişi oluşturdum nasıl oldu bilmiyorum ama oldu müşteri hizmetlerine yazmıştım oldu 971e geldi vergi dahil iyi mi sizce
proyu bi türlü getiremedim o fiyatlaraAj159 pro olsaydı daha iyi olurdu
o ledi almalımıyız bunun için? sepette hali hazırda bekleuenleri alabiliyor muyuz?Ben daha dün gece yaptım. Mobilden google'a "temu led" yazıp aratıyorsunuz. Sonra alışveriş kısmına tıklayıp çıkan herhangi bir temu sonucuna tıklıyorsunuz. Ekte ilk görseli ekledim. Buna tıkladıktan sonra temu app'ten ikinci eklediğim görselden sağ altta yuvarlak şekilde olan sepet işaretine tıklayıp altlimitsiz alışveriş yapabilirsiniz.