Anladım çok teşekürlerHayır. Sepetin totalde 1070 TL'i geçmemesi lazım aksi taktirde satın alamazsın bile.
Hayır. Sepetin totalde 1070 TL'i geçmemesi lazım aksi taktirde satın alamazsın bile.
Sorduğu soruya ''HAYIR'' diye cevap vermişim ya hani?Adam 1200tl almış zaten.
Vergisiz 1070 belli ki. Vergili 1.2khocam yeni gümrük vergisi vergiler dahil 1070₺ mi yoksa vergisiz 1070₺ mi
vergisiz . vergi ödeme eranında cıkıyor ve eğer vergisiz fiyatı geçersen temu ekranda uyarı verip seni ödeme ekranına atmıyor .hocam yeni gümrük vergisi vergiler dahil 1070₺ mi yoksa vergisiz 1070₺ mi
Fiyatla ilgili bir sıkıntı olsaydı uygulama bu ekrana getirmezdi zaten. Kargonuzda kesici alet bulunmadığı müddetçe gümrükte bir sıkıntı çıkmaz.Siparişim vergi eklenince 30 Euro sınırını aşıyor. 7 parça eşya var toplamda Gümrükte sıkıntı çıkarmı ?Alıntıyı görüntüle
vergı kısmına karsımıyolar dıye bılıyorumVergisiz 1070 belli ki. Vergili 1.2k
Devlet daha fazla vergi için böyle sistem getirdi benim bildiğimvergı kısmına karsımıyolar dıye bılıyorum
Hayır vergi eklenmeden 1070'i geçince izin vermiyor, zaten geçmeyeceği zaman temu ödeme ekranına geçmenize izin vermiyorum. Ben de 1 hafta önce totali 1270'e gelen bir alışveriş yaptım sıkıntı olmadan gümrükten geçti.Hayır. Sepetin totalde 1070 TL'i geçmemesi lazım aksi taktirde satın alamazsın bile.