AGUMBA
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,132
Çok güzel olurdu... Özellikle siyah rengi acayip güzel duruyorNeyse hocam . Ak820 etkinlikten alınırsa onu yaparım.
Çok güzel olurdu... Özellikle siyah rengi acayip güzel duruyorNeyse hocam . Ak820 etkinlikten alınırsa onu yaparım.
Bence deneyebilirsin ben en çok bundan sattım hatta şu an bazanın altında 6-7 tane falan daha varAynen hocam . Senin gibi düşünüyorum. Ama her yer ajazz mouse kolay satılacağını düşünmediğim için ondan almak istemiyorum .
Hem hot swap hem RGB hem driver desteği var daha ne olsun o fiyata. Bende ak680 var ama bazen küçük geliyorAynen hocam . Klavyenin asaleti bambaşka
Bu ürünün elde kalmasının imkanı yok ya 1000 - 1200 liradan versen kapıda kuyruk olurlar ama ne gerek var 1400 den rahat gidiyor.işi ticarete bağlamışsın usta.
Güzelmiş. Dursun yine de . Ak820'ye indirim bekliyorum . Ürünü 1090 tl altına düşürün diye bildirdim .Bu ürünün elde kalmasının imkanı yok ya 1000 - 1200 liradan versen kapıda kuyruk olurlar ama ne gerek var 1400 den rahat gidiyor.
159 pro al birde kampanya hala varı bende 25 defa falan geldi ancak şuan yokArkadaslar şu 1000 tl kredi olayı var ya . Benim hesaba sürekli geliyor . Sizce mekanik klavye alıp satsam . Olur mu ?
Çok satış yapmama gerek yok . Ayda 3 4 tane satsam yeter .
Kredi ile 600-700 arası alabiliyorum. 1.500 e satsam satılır mı?
Marka olarak magagee ewaden ajazz gibi .
1094.99 bile olurGüzelmiş. Dursun yine de . Ak820'ye indirim bekliyorum . Ürünü 1090 tl altına düşürün diye bildirdim .![]()
Sen alma ben senin yerine de satarımSari sitede çok fazla ilan var .alasım gelmiyor açıkçası
Onun da beyazı değil siyahı alınabiliyor şu an. Beyaz 1100 TL üstünde159 pro al birde kampanya hala varı bende 25 defa falan geldi ancak şuan yok