- Konu Sahibi Konu Sahibi
1000hz. ikisindende iyi. yeni hesap acıp alırsan kuponda verebilirBunun hz değeri kaç? 8bitdo C ve 2C'den daha iyiyse alıyorum.
1000hz. ikisindende iyi. yeni hesap acıp alırsan kuponda verebilirBunun hz değeri kaç? 8bitdo C ve 2C'den daha iyiyse alıyorum.
Ana hesapta %20 kupon dolu kredim de var beleşe gelecek bana .1000hz. ikisindende iyi. yeni hesap acıp alırsan kuponda verebilir
onu tokatlıyor be babbaajazz dg 160 stoklara tekrar gelse keske
biri 300 lira biri 1600 lira diyonuz aynı şeyler değil babacımonu tokatlıyor be babba
Babacım parası önemli değil kalitesi olsun fiyatı 2000'i geçmesin yeter.biri 300 lira biri 1600 lira diyonuz aynı şeyler değil babacım
iyi buBabacım parası önemli değil kalitesi olsun fiyatı 2000'i geçmesin yeter.
vergi ile kaça gelmişti o modelbiri 300 lira biri 1600 lira diyonuz aynı şeyler değil babacım
parası önemli, absürd bir durum olmadıkça 1600 liralık bir ürünle 300 liralık bir ürün zaten karşılaştırılamaz ona lafım yok ama 300 liraya da fenn olmayan bir kablosuz gamepad alıyorsun trde en çakması 450den başlıyorBabacım parası önemli değil kalitesi olsun fiyatı 2000'i geçmesin yeter.
210 liraydı vergi önecesi vergi sonrası da 300-350 falan olmuştur alamadım zaten bilmiyorum.vergi ile kaça gelmişti o model
eyüp b adam haklıparası önemli absürd bir durum olmadıkça 1600 liralık bir ürünle 300 liralık bir ürün zaten karşılaştırılamaz ona lafım yok ama 300 liraya da fenn olmayan bir kablosuz gamepad alıyorsun trde en çakması 450den başlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
210 liraydı vergi önecesi vergi sonrası da 300-350 falan olmuştur alamadım zaten bilmiyorum.
%20 kuponla 1400'e geliyor bu arada %20 kupon alması kolay. Çakma alıp ne yapacaksın elimde çakma DS4 kolu var ölü bölge rahatsız ediyor bir işe yaramaz.parası önemli, absürd bir durum olmadıkça 1600 liralık bir ürünle 300 liralık bir ürün zaten karşılaştırılamaz ona lafım yok ama 300 liraya da fenn olmayan bir kablosuz gamepad alıyorsun trde en çakması 450den başlıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
210 liraydı vergi önecesi vergi sonrası da 300-350 falan olmuştur alamadım zaten bilmiyorum.
çakma al demiyorum ki okumuyor musun yazdıklarımı?%20 kuponla 1400'e geliyor bu arada %20 kupon alması kolay. Çakma alıp ne yapacaksın elimde çakma DS4 kolu var ölü bölge rahatsız ediyor bir işe yaramaz.