Temu güvenilir mi???

Hocam bu (!) işaretin ne anlama geldiğini biliyor musunuz??? Az araştırın lütfen yani o işareti koymama bile gerek yok birinin anlaması için ama yine de anlamayanlar vs. Olabilir diye koydum Hayla mı anlamadınız?

İnanabilir?

İnanmış bile hocam⬆️ bakın 😂🤣🤣🤣
Bİlmiyordum hocam

Hayır Hocam Güvenilir Değil Dolandırıcılar Aula F75 Klavye alanları Dolandırıyolar 900 sayfada ki herkesi dolandırdılar ürünü yollamadılar (!)
Allah.allah almaktan vazgeçtim

Selamlar Klavye almak istiyorum ve temuda uygun oldukları için güvenemedim alınır mı sizce temudan
Her sitede olduğu gibi burdada dolandırıcılar olabiliyor, bu nedenle elinden geldiğince fazla satan ve yorumları iyi olan ürünleri seçmeye dikkat et. Şahsen yorumu olmayan ürünü almıyorum bile. Ne alıcaksın link atar mısın?

Her sitede olduğu gibi burdada dolandırıcılar olabiliyor, bu nedenle elinden geldiğince fazla satan ve yorumları iyi olan ürünleri seçmeye dikkat et. Şahsen yorumu olmayan ürünü almıyorum bile. Ne alıcaksın link atar mısın?

Hocam fiyat sınırı vs var diye duymuştum 35 euro muydu
Hocam 30euro sınır var, sepete 30euroya kadar ürün ekleyebilirsiniz, ödeme adımında %60 kadar vergi ekliyor, vergi eklenmiş hali 30euroyu geçse de problem olmuyor.

aga bu uçak vardı gümrük yerine geldikden sonra ne zaman dağıtıma çıktı kaç günde mevcut klavyem kırıldı da uzun sürüyor idarelik bir şey alacağım ona göre
1 kasımda sipariş verdim 10 kasımda gümrüğe geldi, 14 kasımda kargoya verildi ve 15 kasımda teslim edildi.

çok sağ ol ben de 15in de verdim sipariş bugün gümrüğe gelmiş
Şimdiden güle güle kullan. Ben aşırı dandik mekanik olmayan bi klavyeden geçtim, bayıldım bu klavyeye. Umarım sen de beğenirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,733
Üyeler
184,049
Son üye
Zeynddnn
Geri