Neler Yeni

Temu güvenilir mi???

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf Ömer ışık
Hocam bu (!) işaretin ne anlama geldiğini biliyor musunuz??? Az araştırın lütfen yani o işareti koymama bile gerek yok birinin anlaması için ama yine de anlamayanlar vs. Olabilir diye koydum Hayla mı anlamadınız?

İnanabilir?

İnanmış bile hocam⬆️ bakın 😂🤣🤣🤣
Bİlmiyordum hocam

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Selamlar Klavye almak istiyorum ve temuda uygun oldukları için güvenemedim alınır mı sizce temudan
Her sitede olduğu gibi burdada dolandırıcılar olabiliyor, bu nedenle elinden geldiğince fazla satan ve yorumları iyi olan ürünleri seçmeye dikkat et. Şahsen yorumu olmayan ürünü almıyorum bile. Ne alıcaksın link atar mısın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Yusuf Ömer ışık
Her sitede olduğu gibi burdada dolandırıcılar olabiliyor, bu nedenle elinden geldiğince fazla satan ve yorumları iyi olan ürünleri seçmeye dikkat et. Şahsen yorumu olmayan ürünü almıyorum bile. Ne alıcaksın link atar mısın?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Heisenberg
Hocam fiyat sınırı vs var diye duymuştum 35 euro muydu
Hocam 30euro sınır var, sepete 30euroya kadar ürün ekleyebilirsiniz, ödeme adımında %60 kadar vergi ekliyor, vergi eklenmiş hali 30euroyu geçse de problem olmuyor.

Erdox

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
377
İsim
Erdoğan Aktaş
Aula F75 sipariş ettim 1 kasımda 14 kasımda elime ulaştı, klavye harika. Site güvenilir. Yapıştır.
aga bu uçak vardı gümrük yerine geldikden sonra ne zaman dağıtıma çıktı kaç günde mevcut klavyem kırıldı da uzun sürüyor idarelik bir şey alacağım ona göre

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Heisenberg
aga bu uçak vardı gümrük yerine geldikden sonra ne zaman dağıtıma çıktı kaç günde mevcut klavyem kırıldı da uzun sürüyor idarelik bir şey alacağım ona göre
1 kasımda sipariş verdim 10 kasımda gümrüğe geldi, 14 kasımda kargoya verildi ve 15 kasımda teslim edildi.

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Heisenberg
çok sağ ol ben de 15in de verdim sipariş bugün gümrüğe gelmiş
Şimdiden güle güle kullan. Ben aşırı dandik mekanik olmayan bi klavyeden geçtim, bayıldım bu klavyeye. Umarım sen de beğenirsin.

Top Bottom