membrane dostum asla etmez vergisiyle 600 falan ödeyeceksin attığımı al çok çok çok çok daha iyiHsxj v200 kkavye adı
hocam hayırlı olsun, saat ve bilekliğin linkini alabilirmiyim acaba1080 TL ödedim. Saat hepsiburada da 925 TL klavye 1150 TL.umarım satmayı başarabilirim. Satamazsakta kullanırız
Ürünleri beğenem varsa linklerini atarım
Alıntıyı görüntüle
Link indirim sayfasına atıyo kanka atsana bidaha.iyiyse eğer iptal ediyim zaman geçmeden![]()
Temu: Milyarder gibi alıÅveriÅ yapın
DüÅük Fiyata Ãok Sevilen Ãrünler, İhtiyacınız Olan Her Åeyi Bulun.app.temu.com
farkı öde bunu al son kuruşuna değer
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
membrane dostum asla etmez vergisiyle 600 falan ödeyeceksin attığımı al çok çok çok çok daha iyi
Link indirim sayfasına atıyo kanka atsana bidaha.iyiyse eğer iptal ediyim zaman geçmeden
nasıl dostum linkte çıkması lazım en baştaki klavye işteLink indirim sayfasına atıyo kanka atsana bidaha.iyiyse eğer iptal ediyim zaman geçmeden
Sağolasın. Saati indirimli almıştım %50hocam hayırlı olsun, saat ve bilekliğin linkini alabilirmiyim acaba
Arasında 2 kat fiyat var ama. Ben satamazsam kullanırım diye düşünüyorumnasıl dostum linkte çıkması lazım en baştaki klavye işte
attığımı çok rahat satarsın ama senin attığını 5te 1 fiyatına belki satarsın öyle diyeyimSağolasın. Saati indirimli almıştım %50
Bileklik
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Arasında 2 kat fiyat var ama. Ben satamazsam kullanırım diye düşünüyorum
senin attığını 700 800e kimse almaz benim attığımın 1 ay sonra 2bine alıcısı olur öyle diyeyim700 800e satacaktım zaten