Yok bişeye takılmamış havalimanına ulaşmış gümrüğe verilecek. 2 güne falan gümrükten geçer.
Benim paket 8 gündür gümrükte. Bir sorun mu var acabaYok bişeye takılmamış havalimanına ulaşmış gümrüğe verilecek. 2 güne falan gümrükten geçer.
Çok fazla olmuş hocam bilgim yok ama sorun olabilir 30 Euro üstü müydü ne sipariş etmiştiniz?Benim paket 8 gündür gümrükte. Bir sorun mu var acaba
29 Ekimde aj159 apex sipariş ettim. vergisiyle 870 tl tuttu. 31 ekimde aula klavye sipariş ettim vergiyle 850TL. Klavye de 9 kasım saat 5 te gümrüğe geldi. ikiside şuan gümrük sürecinde gözüküyor.Çok fazla olmuş hocam bilgim yok ama sorun olabilir 30 Euro üstü müydü ne sipariş etmiştiniz?
Takılmaması lazım aslında takılmamıştır bence yoğunluk olabilir.29 Ekimde aj159 apex sipariş ettim. vergisiyle 870 tl tuttu. 31 ekimde aula klavye sipariş ettim vergiyle 850TL. Klavye de 9 kasım saat 5 te gümrüğe geldi. ikiside şuan gümrük sürecinde gözüküyor.
Hocam yeni bilgi bende yeni öğrendim 1-2 gün arayla söylerseniz aynı pakete koyabiliyorlamış bu yüzden de 30 Euro’yu geçti sayılıyormuş ikisi aynı anda mı uçuşa geçti ve aynı anda mı gümrüğe geldi?29 Ekimde aj159 apex sipariş ettim. vergisiyle 870 tl tuttu. 31 ekimde aula klavye sipariş ettim vergiyle 850TL. Klavye de 9 kasım saat 5 te gümrüğe geldi. ikiside şuan gümrük sürecinde gözüküyor.
yok hocam farklı uçaklarla geldiler. Zaten Benım actığım konuda fotolar var oradan bakabilirsinTakılmaması lazım aslında takılmamıştır bence yoğunluk olabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam yeni bilgi bende yeni öğrendim 1-2 gün arayla söylerseniz aynı pakete koyabiliyorlamış bu yüzden de 30 Euro’yu geçti sayılıyormuş ikisi aynı anda mı uçuşa geçti ve aynı anda mı gümrüğe geldi?
O zaman geçer diye düşünüyorum.yok hocam farklı uçaklarla geldiler. Zaten konuda fotolar var
Benim ürünlerde 9 Kasım'da gelmişti gümrüğe hâlâ gümrükde kargonun almasını bekliyor diyor size ulaştı mi kargo29 Ekimde aj159 apex sipariş ettim. vergisiyle 870 tl tuttu. 31 ekimde aula klavye sipariş ettim vergiyle 850TL. Klavye de 9 kasım saat 5 te gümrüğe geldi. ikiside şuan gümrük sürecinde gözüküyor.
bu sabah saat 11 gibi ulaştı.Benim ürünlerde 9 Kasım'da gelmişti gümrüğe hâlâ gümrükde kargonun almasını bekliyor diyor size ulaştı mi kargo
1 günde geçti benim