UnderGoin
80+ Silver
Dahası
Güncelleme yapmamışlardır belki.3 gündür böyle siparişi vereli 12 gün neredeyse 2 hafta MNG ile geliyorum MNG hozli diyorlardı bide ne zaman elime ulaşır bu
Transfer surecindeyi dün yaptılar ama 18 Kasım olarak gözüküyor
8 Kasım'da sipariş verdim daha yeni bugün İstanbul'a gelmiş ürün gerisini sen düşün hocam3 gündür böyle siparişi vereli 12 gün neredeyse 2 hafta MNG ile geliyorum MNG hozli diyorlardı bide ne zaman elime ulaşır bu
3-4 hafta sürüyor işte dostum bende 14 ünde verdim en geç 4 aralık diyor bekleyeceksin yaniKanki açıyorum da cevap vermiyoki kimse ceval verseler zaten açmam
Ne cevap verebilirler ki, kargonu forumdakiler getirmiyor sonuçta. Ki zaten sipariş verirken geleceği tarih aralığını söylüyor o tarih aralığındaysa bir sıkıntı yok demek.Kanki açıyorum da cevap vermiyoki kimse ceval verseler zaten açmam
Reis bendede böyle oldu 3 4 gün filan böyle kalıyor sonra takip edebiliyorsun gece 1 gibi filan güncelleme alıyor galiba genelde bana hep o saatlerde bildirm düştü3 gündür böyle siparişi vereli 12 gün neredeyse 2 hafta MNG ile geliyorum MNG hozli diyorlardı bide ne zaman elime ulaşır bu
Ben 16 sinda siparis verdim 2 gündür gümrükleme de3 gündür böyle siparişi vereli 12 gün neredeyse 2 hafta MNG ile geliyorum MNG hozli diyorlardı bide ne zaman elime ulaşır bu