Yardım Temu Siparişim Güncelleme Almıyor

UnderGoin

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,083
3 gündür böyle siparişi vereli 12 gün neredeyse 2 hafta MNG ile geliyorum MNG hozli diyorlardı bide ne zaman elime ulaşır bu

Transfer surecindeyi dün yaptılar ama 18 Kasım olarak gözüküyor

Ekler

• Screenshot_2024-11-21-12-39-52-969_com.einnovation.temu-edit.jpg
    Screenshot_2024-11-21-12-39-52-969_com.einnovation.temu-edit.jpg
    282.3 KB · Hit: 157
3 gündür böyle siparişi vereli 12 gün neredeyse 2 hafta MNG ile geliyorum MNG hozli diyorlardı bide ne zaman elime ulaşır bu

Güncelleme yapmamışlardır belki.
1 ay'a geliyor genelde bazen uzuyor 45 oluyor

Niye her siparişinde siparişim nerede diye konu açıyorsun? 2-3 kere daha gördüm aynı konuyu senden :D

8 Kasım'da sipariş verdim daha yeni bugün İstanbul'a gelmiş ürün gerisini sen düşün hocam 😄

Kanki açıyorum da cevap vermiyoki kimse ceval verseler zaten açmam
Ne cevap verebilirler ki, kargonu forumdakiler getirmiyor sonuçta. Ki zaten sipariş verirken geleceği tarih aralığını söylüyor o tarih aralığındaysa bir sıkıntı yok demek.

3 gün normal süre bekliycen yani bende 9 gün güncelleme almadı

Reis bendede böyle oldu 3 4 gün filan böyle kalıyor sonra takip edebiliyorsun gece 1 gibi filan güncelleme alıyor galiba genelde bana hep o saatlerde bildirm düştü

Aliexprees nasi1 haftada getirirken temu niye bu kadar uzun sürüyor acaba

3 4 sipariş adımını aynı anda aynı dakikada giriyorlar bazen, bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, zaten tahmini sipariş süresi içerisinde şuan

Ben 16 sinda siparis verdim 2 gündür gümrükleme de

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,156,738
Üyeler
183,787
Son üye
salvira
Geri