Neler Yeni

TEMUDAN LEGO ALACAĞIM YARDIM

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş

Lego technic serisi araba almak istiyorum fiyatlar Türkiyeye göre baya iyi gözüküyor , hem de ürün çeşitliliği açısından değişiklik olur , daha önce alan var mı , önerebileceğiniz model ve satıcı var mı ?

@Perfectshot06 siz de yurtdışından arada alıyordunuz sanırım

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Batuhan KAYA
Ben de düşünüyorum fakat legoya göre baktığınızda fiyatlar parça sayısına göre çok düşük bu kadar düşük olması soru işareti oluşturuyor birkaç kişi de parçaların eksik,uygun olmadığı yerler olduğunu belirtmiş

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Lego technic serisi araba almak istiyorum fiyatlar Türkiyeye göre baya iyi gözüküyor , hem de ürün çeşitliliği açısından değişiklik olur , daha önce alan var mı , önerebileceğiniz model ve satıcı var mı ?

@Perfectshot06 siz de yurtdışından arada alıyordunuz sanırım
Parçaları çok küçük. Normal legolar gibi değil. Eksikte çıkıyor maalesef.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de düşünüyorum fakat legoya göre baktığınızda fiyatlar parça sayısına göre çok düşük bu kadar düşük olması soru işareti oluşturuyor birkaç kişi de parçaların eksik,uygun olmadığı yerler olduğunu belirtmiş
mesela attığım ürün 1280 parça fiyatı da vergilerle 1280tl civarına falan geliyor fiyat açısından iyi ama parça kalitesi düşük yüksek htimal
Parçaları çok küçük. Normal legolar gibi değil. Eksikte çıkıyor maalesef.
hmm bu kötü oldu , eksik çıkması legodaki gibi şans işi mi yoksa genel olarak çıkıyor mu

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Yiğit Yenigün
LEGO kalitesi beklemezsen memnun kalırsın gibi duruyor yorumlar tatmin edici

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
mesela attığım ürün 1280 parça fiyatı da vergilerle 1280tl civarına falan geliyor fiyat açısından iyi ama parça kalitesi düşük yüksek htimal

hmm bu kötü oldu , eksik çıkması legodaki gibi şans işi mi yoksa genel olarak çıkıyor mu
Ben aldığımda 3-4 parça eksik çıktı maalesef. Çocuklar için uygun gibi. Parçalar küçük.

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Yiğit Yenigün
1730751918154.png

Şunları görünce benimde ilgimi çekmedi değil şimdi
Mesaj otomatik birleştirildi:

1730752077035.png

Ama büyük ihtimalle parça sıkıntısına girmeden şöyle bir şey alır geçerim
1730751918154.png

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Alıntıyı görüntüle
Lego technicin çoğu arabasını aldım artık farklı modeller istiyorum o açıdan baya cezbediyor
Ben aldığımda 3-4 parça eksik çıktı maalesef. Çocuklar için uygun gibi. Parçalar küçük.
parçalar küçük dediğiniz normal lego parçalarına göre de mi küçük , yoksa normalde lego parçaları da küçük o yüzden soruyorum

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Lego technicin çoğu arabasını aldım artık farklı modeller istiyorum o açıdan baya cezbediyor

parçalar küçük dediğiniz normal lego parçalarına göre de mi küçük , yoksa normalde lego parçaları da küçük o yüzden soruyorum
Bende lego koleksiyonu yapıyordum. Fiyatlar artınca bıraktım. Onlarında küçüğünü düşünün. Çocukların parmaklarına uygun olabilecek kadar küçük.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
Bende lego koleksiyonu yapıyordum. Fiyatlar artınca bıraktım. Onlarında küçüğünü düşünün. Çocukların parmaklarına uygun olabilecek kadar küçük.
Yapması da sıkıntı o zaman , teşekkürler

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Yapması da sıkıntı o zaman , teşekkürler
Etiketledigin kisi ürun almsiti sanırım hatta fotograf falan atmıştı yanlış hatırlamıyorsam onun bilgi vermesi daha doğru olur

Top Bottom