Terden bozulan tuş nasıl tamir edilir

Azman9

80+
Reaksiyon skoru
13
merhaba dostlar,
Terden bozulan tuş nasıl tamir edilir

Laptop klavye devresini tam bilmiyorum tekil tuş olarak tamir edilebilir mi ama en kötü ihtimalle klavye katmanı değişebilir direkt laptop hakkında bilgisi olan birisi net cevap yazacaktır

Laptop klavye devresini tam bilmiyorum tekil tuş olarak tamir edilebilir mi ama en kötü ihtimalle klavye katmanı değişebilir direkt laptop hakkında bilgisi olan birisi net cevap yazacaktır
Chatgpt alkol vr kolonya diyor iş yarar mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Islak mendil ile silsem çalışır mı?

devrelere zarar vermeyen yani iletken olmayan sıvılar var ve uçucu oluyor tuşları çıkar dök ( ter tuzu kurumuş olabilir o yüzden bir şey sürerek çözücü etki olur mu bilemem ) ama artık mefta olmuşta olabilir.

Laptop klavyesini çıkartmasını bilmiyorsan, tuşları söküp silip takmayı deneyebilirsin. Ama laptopun tuşları sökülebilir tuşlar olduğundan emin ol.

devrelere zarar vermeyen yani iletken olmayan sıvılar var ve uçucu oluyor tuşları çıkar dök ( ter tuzu kurumuş olabilir o yüzden bir şey sürerek çözücü etki olur mu bilemem ) ama artık mefta olmuşta olabilir.
Chatgpt alkol vr kolonya diyor işr yarar mı?

Islar mendil hem iç kısma ulaşmaz ulaşsa bile daha da bozabilir. Arkadaşın dediği gibi bir kontak sprey alıp sıkabilirsin fakat bu esnada laptop kapalı olsun ve mümkünse bataryası da sökülü olsun garantiye almak adına, alkol ve kolonyadan daha güvenilir olur kontak sprey ile yapman

Laptop klavyesini çıkartmasını bilmiyorsan, tuşları söküp silip takmayı deneyebilirsin. Ama laptopun tuşları sökülebilir tuşlar olduğundan emin ol.
sökmüştüm kırıldı. kulak çubuğu ile aralarını silsem çalışır mı?

Chatgpt alkol vr kolonya diyor işr yarar mı?
kaş yapayım derken göz çıkarma da kulak çubuğu pamuğu iletken değildir kolonya duşu aldır sil başka bir şey gelmiyor aklıma.

kaş yapayım derken göz çıkarma da kulak çubuğu pamuğu iletken değildir kolonya duşu aldır sil başka bir şey gelmiyor aklıma.
Kolonyağı olmaz tuşlar sökülebilirse izopropil alkol veya selülozik tiner ile yumuşak bir fırça yardımıyla hafif hafif bastırmadan fırçalayarak temizleyecek devreden lehimi kaldıttırırsa geçmiş olsun lehim yapmayı biliyorsundur umarım veya lehim yapan bir tamirci vardır çevrende. Tuşlar sökülmüyorsa git 2. el al çok para değil klavyeler. Modelinin sökümünü bilgisayar modeli + disasembly yazarak internette illa bulursun en ince parçasına kadar sökümünü gösteriyorlar yok ben yapamam diyorsan götür bir bilgisayarcıya değiştirt

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,984
Üyeler
184,091
Son üye
NeverFallen
Geri