Termal macun bilgi tavsiye

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
8,405
Biraz araştırma sonucu gpu için kaliteli ve fiyatı iyi olan Arctic MX-4 aldim ve işlemcim için (2 3tane cpu) kalitesiz olan biraz ucuz ve gramı yüksek olani bulup aldım

TX 30gr Yüksek Performanslı Termal Macun​

Bu modeli kullandım sizce sorun yaşar mıyım hiç görmedim kullanmadım

Kalitesiz termal macunlardaki en büyük yaşayacağın sorun elektrik iletkenliği olmasıdır,anakarta değerse devreleri yakabilir.
Ama öyle bir sorun yoksa en fazla yaşayacağın sorun ısın biraz yüksek olur,macun çabuk kurur,sürerken kıvamına küfür edersin o kadar.

Kalitesiz termal macunlardaki en büyük yaşayacağın sorun elektrik iletkenliği olmasıdır,anakarta değerse devreleri yakabilir.
Ama öyle bir sorun yoksa en fazla yaşayacağın sorun ısın biraz yüksek olur,macun çabuk kurur,sürerken kıvamına küfür edersin o kadar.
ısıyı takip ediyorum iyi derecede ,az da sürmedim çokta , çabuk kurur derken daha sık mı değişim yapmalıyım

Ömrü az olur 1 2 ayda bir değiştirmek zorunda kalabilirsin. Sıcaklık da yüksek olabilir. Thermal grizzly kryonaut alıp uzun süre değiştirmeden kullanabilirsin.

ısıyı takip ediyorum iyi derecede ,az da sürmedim çokta , çabuk kurur derken daha sık mı değişim yapmalıyım
Yani zaten farkedersin,kaliteli macunu senede 1 kere değişim isterken bu 6 ayda isteyecektir.

Yani zaten farkedersin,kaliteli macunu senede 1 kere değişim isterken bu 6 ayda isteyecektir.
6 ay yine iyi bir süre benim tahminimden yüksek miş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ömrü az olur 1 2 ayda bir değiştirmek zorunda kalabilirsin. Sıcaklık da yüksek olabilir. Thermal grizzly kryonaut alıp uzun süre değiştirmeden kullanabilirsin.
1652313257914.png

çok soğuk çalışıyor korktum açıkçası bir sorun olur mu ve reset atma gibi bir olay
Olmaz merak etme,ısınır o sen bir oyuna girdiğinde ama cidden şaşırtıcı değerler

çok soğuk çalışıyor korktum açıkçası bir sorun olur mu ve reset atma gibi bir olay

Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
soğutucu bu fakat modelini bilmiyorum malesef
Yiğidimin maşallahı var

Boştada fan hızlımı çalışıyor?

Olmaz merak etme,ısınır o sen bir oyuna girdiğinde ama cidden şaşırtıcı değerler
içimi rahatlattın valla bende korktum , bu sistem mining için çalışıyor hocam oyun felan oynamıyorum boşta yük binmiyor hiç diyebiliriz işlemci baya eski bir model zaten

Yiğidimin maşallahı var

Boştada fan hızlımı çalışıyor?
rpm hızını bakamıyorum hıveosda cpu için veya bakılıyorsa da ben bilmiyorum

içimi rahatlattın valla bende korktum , bu sistem mining için çalışıyor hocam oyun felan oynamıyorum boşta yük binmiyor hiç diyebiliriz işlemci baya eski bir model zaten

rpm hızını bakamıyorum hıveosda cpu için veya bakılıyorsa da ben bilmiyorum
Hware monitör indir oradan bakabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,195,417
Üyeler
189,834
Son üye
egea12345
Geri