tümen
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 8,405
ısıyı takip ediyorum iyi derecede ,az da sürmedim çokta , çabuk kurur derken daha sık mı değişim yapmalıyımKalitesiz termal macunlardaki en büyük yaşayacağın sorun elektrik iletkenliği olmasıdır,anakarta değerse devreleri yakabilir.
Ama öyle bir sorun yoksa en fazla yaşayacağın sorun ısın biraz yüksek olur,macun çabuk kurur,sürerken kıvamına küfür edersin o kadar.
Yani zaten farkedersin,kaliteli macunu senede 1 kere değişim isterken bu 6 ayda isteyecektir.ısıyı takip ediyorum iyi derecede ,az da sürmedim çokta , çabuk kurur derken daha sık mı değişim yapmalıyım
6 ay yine iyi bir süre benim tahminimden yüksek mişYani zaten farkedersin,kaliteli macunu senede 1 kere değişim isterken bu 6 ayda isteyecektir.
Ömrü az olur 1 2 ayda bir değiştirmek zorunda kalabilirsin. Sıcaklık da yüksek olabilir. Thermal grizzly kryonaut alıp uzun süre değiştirmeden kullanabilirsin.
20 derecemi boşta? Hangi soğutucuyu kullanıyorsunuz?6 ay yine iyi bir süre benim tahminimden yüksek miş
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Çok iyi bir değer gerçekten.mining de şuan boşta gibi sayılır işlemciye yük binmiyor blok soğutucu var
çok soğuk çalışıyor korktum açıkçası bir sorun olur mu ve reset atma gibi bir olayÇok iyi bir değer gerçekten.
20 derecemi boşta? Hangi soğutucuyu kullanıyorsunuz?
Olmaz merak etme,ısınır o sen bir oyuna girdiğinde ama cidden şaşırtıcı değerlerçok soğuk çalışıyor korktum açıkçası bir sorun olur mu ve reset atma gibi bir olay
Yiğidimin maşallahı varçok soğuk çalışıyor korktum açıkçası bir sorun olur mu ve reset atma gibi bir olay
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
soğutucu bu fakat modelini bilmiyorum malesef
içimi rahatlattın valla bende korktum , bu sistem mining için çalışıyor hocam oyun felan oynamıyorum boşta yük binmiyor hiç diyebiliriz işlemci baya eski bir model zatenOlmaz merak etme,ısınır o sen bir oyuna girdiğinde ama cidden şaşırtıcı değerler
rpm hızını bakamıyorum hıveosda cpu için veya bakılıyorsa da ben bilmiyorumOlmaz merak etme,ısınır o sen bir oyuna girdiğinde ama cidden şaşırtıcı değerler
Yiğidimin maşallahı var
Boştada fan hızlımı çalışıyor?
Hware monitör indir oradan bakabilirsiniçimi rahatlattın valla bende korktum , bu sistem mining için çalışıyor hocam oyun felan oynamıyorum boşta yük binmiyor hiç diyebiliriz işlemci baya eski bir model zaten
rpm hızını bakamıyorum hıveosda cpu için veya bakılıyorsa da ben bilmiyorum