Neler Yeni

Termal macun hangisi

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Macunlardaki iyilik termal iletkenlikten geçiyor mx6 ortalama bir macun fazla olduğu için f/p oluyor mx6. Bu atmış olduğum macunun k/v değeri yani iletkenlik değeri top seviye diyebiliriz macunlar arasında ama 1 gr olduğu için 2. kullanımı zor görürsün tek kullanımlık sayılır.
(12.5 kv)
(11.8 kv)

Son düzenleme:

Severus21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
176
İsim
Sefer
Macunlardaki iyilik termal iletkenlikten geçiyor mx6 ortalama bir macun fazla olduğu için f/p oluyor mx6. Bu atmış olduğum macunun k/v değeri yani iletkenlik değeri top seviye diyebiliriz macunlar arasında
Onun termal iletkenliği kaç kankam? Mx4 ün 8.5mwk gördüm ben.

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mehmet Erdem

5800x işlemcide kullanıyorum 1 ay olmak üzere şimdilik memnunum. sürümü biraz zor kıvamı çok koyu. Uzun kullanım sonrası nasıl olacak görücez bakalım.

Thermal girzzly kyronaut extreme kullandım daha önce çok kısa sürede 6 ayda içinde kurudu ve özelliğini yitirdi. Memnun kalmadım kesinlikle.

Farex

80+ Silver

5800x işlemcide kullanıyorum 1 ay olmak üzere şimdilik memnunum. sürümü biraz zor kıvamı çok koyu. Uzun kullanım sonrası nasıl olacak görücez bakalım.

Thermal girzzly kyronaut extreme kullandım daha önce çok kısa sürede 6 ayda içinde kurudu ve özelliğini yitirdi. Memnun kalmadım kesinlikle.
Demekki ojinal değilmiş. extreme asla 6 ayda kuruyacak bir macun değil ben 1-2 sene aralıksız kullanan gördüm ki kendim i7-14700k işlemcili pc de kullanıyorum kesintisiz şuan.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Mehmet Erdem
Demekki ojinal değilmiş. extreme asla 6 ayda kuruyacak bir macun değil ben 1-2 sene aralıksız kullanan gördüm ki kendim i7-14700k işlemcili pc de kullanıyorum kesintisiz şuan.
Orijinal olduğuna eminim. Hem yetkili satıcıdan aldım hem de QR ile kontrol ettim. Sadece raf ömrü konusunda kafamda soru işareti var. Rafta çok beklemiş ürün olabilir diye düşünüyorum.

Farex

80+ Silver
Orijinal olduğuna eminim. Hem yetkili satıcıdan aldım hem de QR ile kontrol ettim. Sadece raf ömrü konusunda kafamda soru işareti var. Rafta çok beklemiş ürün olabilir diye düşünüyorum.
QR ları çok önemseme orjinal ürünlerin qr larını klonluyorlar.

LothbLoki

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Enis Solak
Bu 300tl civarına satılan kryonautun sahte olabileceği söyleniyor dikkat etmek lazım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler

Cooler Master Cryofuze​

Bu ürünede bakabilirsin 3gr ve 14 kv güncel kullanıyorum incehesaptan 3 hafta önce 340 tl ye almıştım

Top Bottom