bumu yoksa
not ekran kartı için kulancam
Mx-4 yada mx-6 alınmaz. Thermal girzzly kyronaut extreme yada mastergel nano maker al.bumu yoksa
Macunlardaki iyilik termal iletkenlikten geçiyor mx6 ortalama bir macun fazla olduğu için f/p oluyor mx6. Bu atmış olduğum macunun k/v değeri yani iletkenlik değeri top seviye diyebiliriz macunlar arasında ama 1 gr olduğu için 2. kullanımı zor görürsün tek kullanımlık sayılır.bumu yoksa
Onun termal iletkenliği kaç kankam? Mx4 ün 8.5mwk gördüm ben.Macunlardaki iyilik termal iletkenlikten geçiyor mx6 ortalama bir macun fazla olduğu için f/p oluyor mx6. Bu atmış olduğum macunun k/v değeri yani iletkenlik değeri top seviye diyebiliriz macunlar arasında
![]()
Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun gr fiyatı 295,00 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Thermal Grizzly Kryonaut TG-K-001-RS 1 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
12.5Onun termal iletkenliği kaç kankam? Mx4 ün 8.5mwk gördüm ben.
Demekki ojinal değilmiş. extreme asla 6 ayda kuruyacak bir macun değil ben 1-2 sene aralıksız kullanan gördüm ki kendim i7-14700k işlemcili pc de kullanıyorum kesintisiz şuan.![]()
En iyi Termal Macun 2024
ID-COOLING Frost X35 4gr 14,2 W/m*K Yüksek İletkenliğe Sahip Termal Macun uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
5800x işlemcide kullanıyorum 1 ay olmak üzere şimdilik memnunum. sürümü biraz zor kıvamı çok koyu. Uzun kullanım sonrası nasıl olacak görücez bakalım.
Thermal girzzly kyronaut extreme kullandım daha önce çok kısa sürede 6 ayda içinde kurudu ve özelliğini yitirdi. Memnun kalmadım kesinlikle.
Orijinal olduğuna eminim. Hem yetkili satıcıdan aldım hem de QR ile kontrol ettim. Sadece raf ömrü konusunda kafamda soru işareti var. Rafta çok beklemiş ürün olabilir diye düşünüyorum.Demekki ojinal değilmiş. extreme asla 6 ayda kuruyacak bir macun değil ben 1-2 sene aralıksız kullanan gördüm ki kendim i7-14700k işlemcili pc de kullanıyorum kesintisiz şuan.
QR ları çok önemseme orjinal ürünlerin qr larını klonluyorlar.Orijinal olduğuna eminim. Hem yetkili satıcıdan aldım hem de QR ile kontrol ettim. Sadece raf ömrü konusunda kafamda soru işareti var. Rafta çok beklemiş ürün olabilir diye düşünüyorum.