Termal macun hangisi

Macunlardaki iyilik termal iletkenlikten geçiyor mx6 ortalama bir macun fazla olduğu için f/p oluyor mx6. Bu atmış olduğum macunun k/v değeri yani iletkenlik değeri top seviye diyebiliriz macunlar arasında ama 1 gr olduğu için 2. kullanımı zor görürsün tek kullanımlık sayılır.
(12.5 kv)
(11.8 kv)

Son düzenleme:
Macunlardaki iyilik termal iletkenlikten geçiyor mx6 ortalama bir macun fazla olduğu için f/p oluyor mx6. Bu atmış olduğum macunun k/v değeri yani iletkenlik değeri top seviye diyebiliriz macunlar arasında
Onun termal iletkenliği kaç kankam? Mx4 ün 8.5mwk gördüm ben.

5800x işlemcide kullanıyorum 1 ay olmak üzere şimdilik memnunum. sürümü biraz zor kıvamı çok koyu. Uzun kullanım sonrası nasıl olacak görücez bakalım.

Thermal girzzly kyronaut extreme kullandım daha önce çok kısa sürede 6 ayda içinde kurudu ve özelliğini yitirdi. Memnun kalmadım kesinlikle.

5800x işlemcide kullanıyorum 1 ay olmak üzere şimdilik memnunum. sürümü biraz zor kıvamı çok koyu. Uzun kullanım sonrası nasıl olacak görücez bakalım.

Thermal girzzly kyronaut extreme kullandım daha önce çok kısa sürede 6 ayda içinde kurudu ve özelliğini yitirdi. Memnun kalmadım kesinlikle.
Demekki ojinal değilmiş. extreme asla 6 ayda kuruyacak bir macun değil ben 1-2 sene aralıksız kullanan gördüm ki kendim i7-14700k işlemcili pc de kullanıyorum kesintisiz şuan.

Demekki ojinal değilmiş. extreme asla 6 ayda kuruyacak bir macun değil ben 1-2 sene aralıksız kullanan gördüm ki kendim i7-14700k işlemcili pc de kullanıyorum kesintisiz şuan.
Orijinal olduğuna eminim. Hem yetkili satıcıdan aldım hem de QR ile kontrol ettim. Sadece raf ömrü konusunda kafamda soru işareti var. Rafta çok beklemiş ürün olabilir diye düşünüyorum.

Orijinal olduğuna eminim. Hem yetkili satıcıdan aldım hem de QR ile kontrol ettim. Sadece raf ömrü konusunda kafamda soru işareti var. Rafta çok beklemiş ürün olabilir diye düşünüyorum.
QR ları çok önemseme orjinal ürünlerin qr larını klonluyorlar.

Bu 300tl civarına satılan kryonautun sahte olabileceği söyleniyor dikkat etmek lazım.

Cooler Master Cryofuze​

Bu ürünede bakabilirsin 3gr ve 14 kv güncel kullanıyorum incehesaptan 3 hafta önce 340 tl ye almıştım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,546
Üyeler
175,064
Son üye
zasta16
Geri