Termal macun konusunda yardım.

Dorske

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
151
Termal macunlarda mx-4, mx-6, mx-7 gördüm tam anlamıyla ne fark ediyor bunlar, birde hangi markanın termal macunları alınır?

Termal macunlarda mx-4, mx-6, mx-7 gördüm tam anlamıyla ne fark ediyor bunlar, birde hangi markanın termal macunları alınır?
w/mk oranları yani iletkenliği önemli. Ne kadar yüksek olursa o kadar iyi. mx6 alabilirsin ortalama bir sistemin varsa

mx6 alabilirsin ama yüksek kalite bir şeyler istiyorsan tf7 de bakılabilir.

yoğunlukları ve ısı aktarımı farkları var arctic marka termal macunlar daha çok temel kullanıcı için ideal eğer bu işlerle daha haşır neşirseniz daha iyi markaların daha iyi macunları var ama fiyat da onunla birlikte artıyor ben şahsen mx 6 aldım ve memnunum temel kullanıcı için ideal

mx6 alabilirsin ama yüksek kalite bir şeyler istiyorsan tf7 de bakılabilir.
tf7 dedikleriniz ne oluyor? peki işlemciden işlemciye değişiyormu mx mantığı? r5 7500f var şuanda

yoğunlukları ve ısı aktarımı farkları var arctic marka termal macunlar daha çok temel kullanıcı için ideal eğer bu işlerle daha haşır neşirseniz daha iyi markaların daha iyi macunları var ama fiyat da onunla birlikte artıyor ben şahsen mx 6 aldım ve memnunum temel kullanıcı için ideal
yani öyle aşırı fark etmiyorsa sıkıntı yok mx6 vb alabilirim, sadece oyun için kullanıyorum pcyi

tf7 dedikleriniz ne oluyor? peki işlemciden işlemciye değişiyormu mx mantığı? r5 7500f var şuanda
Termal macunun ismi thermalright tf7 işlemciden işlemciye değişmez istediğini sürebilirsin 1 gram olacak şekilde.

İşlemci için alacaksan mx7 al, en iyisi o. Ekran kartı için alacaksan
bundan al, honeywell ptm7950'nin muadili ama çok kaliteli mx6 dan 2 derece daha iyi performansı var, pump out olmuyor. Ekran kartı için çok iyi.
ekran kartının garantisi varken onu değiştirmek mantıklı değil demişlerdi ondan dokunmayı düşünmüyorum, saedce işlemci için termal macun almayı düşünüyorum.

Herhangi bir şey alabilirsin 7500f zaten serin Bir işlemci
Post automatically merged:

ekran kartının garantisi varken onu değiştirmek mantıklı değil demişlerdi ondan dokunmayı düşünmüyorum, saedce işlemci için termal macun almayı düşünüyorum.
dokunma zaten garantiyi uçururlar, aklında olsun garantisi dolunca termal macunla yenileme sakın, attığım ürünü al. İşlemci için mx7 > mx6

Termal macunun ismi thermalright tf7 işlemciden işlemciye değişmez istediğini sürebilirsin 1 gram olacak şekilde.
söylediğiniz bu değil mi?

ben bunu almayı düşünüyordum hangisi daha iyidir kalite vb, olarak?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,727
Üyeler
190,957
Son üye
eraycelebi
Geri