Termal Macun Önerisi 100₺

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
9,289
Aliexpress'den ZF12 aldım ama 1 aydır ortalıkta yok, en son Çin'den çıkmış. Bilgisayarımın 8 aydır termal macununu değiştirmediğim ve sıcaklıklarında bir değişim olduğu için termal macun yenilemesi düşünüyorum.
MX4'den daha iyi ısıyı ileten bir şeyler var mı?

MX4'den daha iyi ısıyı ileten bir şeyler var mı?
var ama gerek yok. şu anda en f/p macun mx4. daha iyileriyle arada en fazla 1-2 derece oynar. 1-2 derece için de daha fazla para vermek gereksiz.

var ama gerek yok. şu anda en f/p macun mx4. daha iyileriyle arada en fazla 1-2 derece oynar. 1-2 derece için de daha fazla para vermek gereksiz.
Bunu biliyorum, ama benim açımdan gerek var. Fark ettiysen eğer FP bir şeyler istemedim, 100₺'ye alınabilecek en iyi termal macunu istedim.
Bu kızgınlık belirtisi veya bir sitem değil sadece kendimi doğru ifade etmeyi istiyorum.

Bunu biliyorum, ama benim açımdan gerek var. Fark ettiysen eğer FP bir şeyler istemedim, 100₺'ye alınabilecek en iyi termal macunu istedim.
Bu kızgınlık belirtisi veya bir sitem değil sadece kendimi doğru ifade etmeyi istiyorum.
ben de bilgi vermek maksatlı yazdım. 100 liraya kadar daha iyi olup da fiyatına değer bir şey yok. 150 liraya mastergel maker var, 195 liraya 1gr thermal grizzly var. ama 100 liraya mx4 yerine tercih edilecek daha performanslı bir macun yok malesef.

mastergel pro önermiş arkadaş ama 8w/mk termal iletkenliği var. arctic 8.4w/mk. fiyat olarak da daha fazlaysa gereksiz.
Bunun sonucunda 4GR MX4 almaya karar verdim, 70 liraya umarım değer.
4GR'ı normal şartlarda sadece işlemci için kaç kere kullanmalıyım?
Yani kaç termal macun değişiminde yeter bana?

Geri