Termal macun önerisi

E tamam 2 derece bile yok işte ne anlattın şimdi :D Değdi mi yorulduğuna?
Videodaki Kryonaut un alt modeli ona bile dikkat etmemenden nasil bir arctic fanboyu oldugunu kanıtlıyor. Yorulmam hocam merak etmeyin yeterki insanlara sizin gibiler yanlis bilgi vermesin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

E tamam 2 derece bile yok işte ne anlattın şimdi :D Değdi mi yorulduğuna? Araştırmama gerek yok arşivde var zaten benim veriler. Sadece boş boş kafa şişirip günün sonunda haklıymışsınız diyemiyorsunuz ona üzülüyorum. Ben kaynak olarak oturma organımı kullanmadığım için rahat konuşuyorum. Şimdi öğrendiğin verilere göre 4Gr MX6 mı daha iyi yoksa 1 gr Kronaut mu? İkisi de aynı para çünkü.
Doğru rakamlar kimin boş yaptığını belli eder zaten kafanı yorma

Videodaki Kryonaut un alt modeli ona bile dikkat etmemenden nasil bir arctic fanboyu oldugunu kanıtlıyor. Yorulmam hocam merak etmeyin yeterki insanlara sizin gibiler yanlis bilgi vermesin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Doğru rakamlar kimin boş yaptığını belli eder zaten kafanı yorma
Extreme modeli de aynı abicim. Daha macun nasıl çalışıyor bilmeyen adam gelmiş marka fanatikliği yapıyor. Aga kopartma ya valla.

Extreme modeli de aynı abicim. Daha macun nasıl çalışıyor bilmeyen adam gelmiş marka fanatikliği yapıyor. Aga kopartma ya valla.
Komedi resmen yardın gece gece sen böyle devam et abicim🤣

Komedi resmen yardın gece gece sen böyle devam et abicim🤣
Büyük ihtimalle yarı yaşımdasın ama neyse :D Yanıldım kb demek bu kadar zor değil. KS'nin cebinden çıkacak parayı kimse umursamadan aynı malı 3-4 kat daha pahalıya tavsiye edenler bundan keyif mi alıyorsunuz bilmiyorum ama bence bu durum egonuzdan daha önemli.

Büyük ihtimalle yarı yaşımdasın ama neyse :D Yanıldım kb demek bu kadar zor değil. KS'nin cebinden çıkacak parayı kimse umursamadan aynı malı 3-4 kat daha pahalıya tavsiye edenler bundan keyif mi alıyorsunuz bilmiyorum ama bence bu durum egonuzdan daha önemli.
Egolu diyende kendini kanıtlamak için 2 saattir konuşuyor. Adamın cebinden çıkar o bahsettigin para karar alacaklarin. Sen almazsın olay biter profesör🤣

Egolu diyende kendini kanıtlamak için 2 saattir konuşuyor. Adamın cebinden çıkar o bahsettigin para karar alacaklarin. Sen almazsın olay biter profesör🤣
La kamil aynı macun diyorum. Sen tavsiye edince adam devrim yaşayacağım zannediyor. Fakat bilgisiz bir cahil olduğunun KS farkında değil sen onu anlamadın profesör.

La kamil aynı macun diyorum. Sen tavsiye edince adam devrim yaşayacağım zannediyor. Fakat bilgisiz bir cahil olduğunun KS farkında değil sen onu anlamadın profesör.
Adam karar verir buna testlere bakip senin söylemlerinle degil. Cahil bilgisiz diyor birde büyüklük bende kalsın birde yarı yaşındaki adama hakaret ediyor🤣

Ekler

• IMG_20250826_110720.webp
    IMG_20250826_110720.webp
    23.9 KB · Hit: 7
Adam karar verir buna testlere bakip senin söylemlerinle degil. Cahil bilgisiz diyor birde büyüklük bende kalsın birde yarı yaşındaki adama hakaret ediyor🤣
Hocam Deepcool'un ürünün yanında verdiği macun ile aldığım sıcaklık değerleriyle (TF8-EX + Thermal Grizzly Kryonaut) bu modeller arasında sadece 1 derece fark oldu. Hatta TF8-EX ile 1 derece bile yoktu.
Termal macun işi tamamen hikâye değil ama öyle abartıldığı kadarda farklar yaratacak bir nesne değil gerçekten.

Hocam Deepcool'un kendi verdiği macun ile aldığım sıcaklık değerleri ile (TF8-EX + Thermal Grizzly Kryonaut) bu modeller arasında sadece 1 derece fark oldu. Hatta TF8-EX ile 1 derece bile yoktu.
Termal macun işi tamamen hikâye değil ama öyle abartıldığı kadarda farklar yaratacak bir nesne değil gerçekten.
Elimdeki sanırım kurumuş. Ucuza geldi aldım

Hocam Deepcool'un ürünün yanında verdiği macun ile aldığım sıcaklık değerleriyle (TF8-EX + Thermal Grizzly Kryonaut) bu modeller arasında sadece 1 derece fark oldu. Hatta TF8-EX ile 1 derece bile yoktu.
Hocam o iki macun zaten birbirine çok yakın depcool için bilgim yok normaldir 1-2 derece belki ama abartılma konusunda ben bir şey demedim top seviye işlemci olmadığı sürece zaten mx6 üstüne çıkmayı bende gerekli görmüyorum. Sadece arctic fan boylarına laf anlatılmıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,567
Üyeler
187,355
Son üye
pOpCoRn-
Geri