Allah'ın Kulu
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Evet var?mx 4 ten daha iyi macunlar var
Evet var?mx 4 ten daha iyi macunlar var
Var ama fiyatını hak etmiyor çoğu. 60 liraya 4mg termal macun, iletkenliği de baya iyi.mx 4 ten daha iyi macunlar var
max 100 tl bütçe var mastergel pro v2 veya yukarıda arkadaşın attığı thermal grizzly daha mantıklı olmaz mı?Evet var?
büyük ihtimalle olmaz performansı düşer az da olsa ben 3.9 da kullanıyorum şu sıralar ilk aldığımda 4.1 de kullanıyordumBios tan işlemciyi 3.8 Ghz voltajıda 1.2 yap sonra oyunlara gir bak bakalım 80 derece olacakmı.
1, 2 gramlık macunmax 100 TL bütçe var mastergel pro v2 veya yukarıda arkadaşın attığı thermal grizzly daha mantıklı olmaz mı?
Mastergel Pro ile MX-4 arasında fark yok denecek kadar az.max 100 TL bütçe var mastergel pro v2 veya yukarıda arkadaşın attığı thermal grizzly daha mantıklı olmaz mı?
Performansı nasıl düşecek ekran kartın 2070 felan mı ki ?büyük ihtimalle olmaz performansı düşer az da olsa ben 3.9 da kullanıyorum şu sıralar ilk aldığımda 4.1 de kullanıyordum
mastergel pro "V2" den bahsediyorum performansı baya iyiMastergel Pro ile MX-4 arasında fark yok denecek kadar az.
Kanıt:
Diğer arkadaşın attığı Thermal Grizzly ise 1mg.
9W/mk aynı zamanda 1,5mL bence değmez.mastergel pro "V2" den bahsediyorum performansı baya iyi
1,34v veriyorum işlemciyePerformansı nasıl düşecek ekran kartın 2070 felan mı ki ?
3.9 da kaç voltaj verdiniz ?
bence thermal grizzly değer9W/mk aynı zamanda 1,5mL bence değmez.