Teşekkür postu Md2 da3

almak isteyip parayı yetiştiremeyen bir sürü kişi var neden durduk yere 2.'ini alsın ki hemde kendindekinden daha kötüsünü belki hadiye edecektir kardeşine almıştır lafım yok

Arkadaşlar ben de sistemi aldim ancak kredi karti odeme onaylama sayfasında şifreyi girip onayladığımda beyaz sayfa oldu. Şuan siparişlerimde görünmüyor ancak kredi kartında harcama görünüyor. Ne olacak şimdi ?

Hayırlı olsun direk sipariş listende gözüktümü bende aldım para kartan çekilmiş fakat siparişlerim bölümünde yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar ben de sistemi aldim ancak kredi karti odeme onaylama sayfasında şifreyi girip onayladığımda beyaz sayfa oldu. Şuan siparişlerimde görünmüyor ancak kredi kartında harcama görünüyor. Ne olacak şimdi ?
Aynı sıkıntı bende de oldu bekliyorum bilgi edinirsen banada söylermisin

itopyayla iletişime geç dostum

Ben satmak için aldım kardeşim neden hakkına girdim milletin aydınlatır mısın beni ?
Fiyatını 6500 yapıp sattığınız için diyoruz ( her kez öyle yapmıyor genelleme )çoğu kişi bu sistemi bekliyordu bütçesi düşük olduğundan fakat sizin gibiler 3 4 tane aldığı için stok bitti almak için bekleyenler alamadı siz büyük ihtimal 3 hafta sonra fiyatını 6500 den satıcaksınız.

neden sipariş ettin inşallah satmak için değildir insanların hakkına giriyorsunuz
Bu ne saçma bir yorum?
Bu sistem herkese açık olarak mı satılıyor? evet.
Bu sistem herkese aynı fiyattan mı satılıyor? evet.
E o zaman adam isterse 300 tane birden alır parasını veriyor mu? evet.
Buna da kimse karışamaz hakka girme durumu yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,533
Üyeler
196,984
Son üye
hamzaturk
Geri