Teşekkür postu Md2 da3

Belki kardeşine doğum günü hediyesi olarak verecektir. Bunun neresi hak yemek anlamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Belki yakın bir arkadaşına hediye verecek. Neyin kafası bu?
belkilerle yürürsek...

Bir yakınına almış, ayrıca herkese açık olarak satılan bir ürünü her isteyen alabilir. İster kullanmak için alsın ister satmak için, ürünü çalmıyor parasıyla alıyor sonuçta.
bence sınırlı stoğu olduğu için ihtiyacı yoksa almamalı. akrabasına almışsa okey.

Hayırlı olsun güle güle kullan 👍

belkilerle yürürsek...

bence sınırlı stoğu olduğu için ihtiyacı yoksa almamalı. akrabasına almışsa okey.
Önceki yorumlara yazdım okumaktan aciz misiniz ? Hayırlı olsun demek çok mu zor. Belkilere falan kalacak bir durum yok cihaz ne zaman gelirse evde kurulumunu yapip paylaşırım merak etmeyin al sat falan yapılmayacak. Serbest piyaşa koşullarında herkese açık olarak sunulan ürünü kim neden aldı diye sorgulamak etik değil. Tükenmeden herkes alabilirdi sitede saatlerce f5 basıp bekledik açılınca satın aldık. İsteyen satmak için yatırım, ticaret için de alabilir. Kimseyi alakadar etmez.

Önceki yorumlara yazdım okumaktan aciz misiniz ? Hayırlı olsun demek çok mu zor. Belkilere falan kalacak bir durum yok cihaz ne zaman gelirse evde kurulumunu yapip paylaşırım merak etmeyin al sat falan yapılmayacak. Serbest piyaşa koşullarında herkese açık olarak sunulan ürünü kim neden aldı diye sorgulamak etik değil. Tükenmeden herkes alabilirdi sitede saatlerce f5 basıp bekledik açılınca satın aldık. İsteyen satmak için yatırım, ticaret için de alabilir. Kimseyi alakadar etmez.
O zaman senin sistemi alman da bizi alakadar etmez. Niye konu açıyorsun bunun için?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,580
Üyeler
196,997
Son üye
burak2911
Geri