Teşekkür postu Md2 da3

neden sipariş ettin inşallah satmak için değildir insanların hakkına giriyorsunuz
Bu arkadaşımız kötü niyetinden yazmadı sadece anlık bir fevri davranış sergiledi sanırım
Arkadaşımız sistemi gerçekten ihtiyacı olanların alması gerektiğini düşündüğü için bunu yazmıştır diye umuyorum

Sadece bir tık önyargılı yaklaşmış o kadar

almak isteyip parayı yetiştiremeyen bir sürü kişi var neden durduk yere 2.'ini alsın ki hemde kendindekinden daha kötüsünü belki hadiye edecektir kardeşine almıştır lafım yok
SANANE.

Fiyatını 6500 yapıp sattığınız için diyoruz ( her kez öyle yapmıyor genelleme )çoğu kişi bu sistemi bekliyordu bütçesi düşük olduğundan fakat sizin gibiler 3 4 tane aldığı için stok bitti almak için bekleyenler alamadı siz büyük ihtimal 3 hafta sonra fiyatını 6500 den satıcaksınız.
İster 7kdan satarım ister 2k dan bu sizi hiç alakadar etmez ayrıca 3 tane almadım alsam da yine sizi ilgilendirmezdi sonuçta herkese açık bir ortam herkes alışveriş yapabilir eminim almak için fırsatınız olsa 10 tane alıp satmak için can atarsınız burada boş yere duyar kasmayın herkese açık bir platform herkes istediği gibi alışveriş yapabilir

Bu arkadaşımız kötü niyetinden yazmadı sadece anlık bir fevri davranış sergiledi sanırım
Arkadaşımız sistemi gerçekten ihtiyacı olanların alması gerektiğini düşündüğü için bunu yazmıştır diye umuyorum

Sadece bir tık önyargılı yaklaşmış o kadar
aynen öyle kötü bir niyetim yoktu boş linç yiyorum

kardeşim linç ile alakası yok ama lütfen mantıklı konusalım biraz ayrıca Kayseride otuyormuşsun bak hemşeriyiz olmamıs bu yorum :D
Kötü niyet ile yazmamış sadece uslub farklı bir anlam katmış o kadar

Sistemin varsa niye alıyorsun kardeşim.
Almasaydın senin yerine BİLGİSAYARI OLMAYAN BİRİ alacaktı.

neden sipariş ettin inşallah satmak için değildir insanların hakkına giriyorsunuz
Belki kardeşine doğum günü hediyesi olarak verecektir. Bunun neresi hak yemek anlamadım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Belki yakın bir arkadaşına hediye verecek. Neyin kafası bu?

Bir yakınına almış, ayrıca herkese açık olarak satılan bir ürünü her isteyen alabilir. İster kullanmak için alsın ister satmak için, ürünü çalmıyor parasıyla alıyor sonuçta.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,580
Üyeler
196,997
Son üye
burak2911
Geri