Mantıklı Kanks Aferim
80+ Bronze
kümeye düşücek takım taraftarı diye seslersin artık xdanaa giresunspor
kümeye düşücek takım taraftarı diye seslersin artık xdanaa giresunspor
Ciddiyim aşırı çirkin şu Teslalar hele bir iç malzemesi var çöp ama resmi olarak gelirse tesla model s plaid düşünüyorumGideri var aslında abi ya?
Bu vergi şartlarıyla resmi olarak gelmesi bi tık zor ama araba çok iyiCiddiyim aşırı çirkin şu Teslalar hele bir iç malzemesi var çöp ama resmi olarak gelirse tesla model s plaid düşünüyorum
500 daha koyup tesla alıyordun?Alamıyoruz ki
Paradan bahseden mi var? Parasını verip alabiliyorsan al bi tane bana sat500 daha koyup tesla alıyordun?
Kendin diyordun 500 daha koyup bunu alırım diye şimdi ne diyorsunParadan bahseden mi var? Parasını verip alabiliyorsan al bi tane bana sat
Parasını verip alamıyorsun diyorum. Yok kura, yok çekiliş :dKendin diyordun 500 daha koyup bunu alırım diye şimdi ne diyorsun
Adam Togg'a para hazır olduğu halde alınamıyor demek istiyor. Okuma anlama özürlü müsün?Kendin diyordun 500 daha koyup bunu alırım diye şimdi ne diyorsun
Mecbur öyle olması gerekiyor. 150 binden fazla başvuru yapıldı ilk etapta dağıtımı nasıl yapacaklardı? Mecburen kura olmalıydıParasını verip alamıyorsun diyorum. Yok kura, yok çekiliş :d