Kargom saat 8.30da teslim birimine ulaştı olarak gözüküyor bugün dağıtıma çıkar mı? Dışarı çıkmam lazım ona göre işlerimi erteleyeceğim. Değerli bir kargo olduğu için komşuya da bıraktırmak istemiyorum. (Yurtiçi kargo)
%90 ihtimalle çıkar yurtiçi cumartesi günü dağıtıma çıkan bir firmaKargom saat 8.30da teslim birimine ulaştı olarak gözüküyor bugün dağıtıma çıkar mı? Dışarı çıkmam lazım ona göre işlerimi erteleyeceğim. Değerli bir kargo olduğu için komşuya da bıraktırmak istemiyorum. (Yurtiçi kargo)
gelme ihtimali yüksek gelmezse de şubeyi arayıp dağıtım şubesi kapanmadan gidip teslim alabilirsin büyük ihtimalleKargom saat 8.30da teslim birimine ulaştı olarak gözüküyor bugün dağıtıma çıkar mı? Dışarı çıkmam lazım ona göre işlerimi erteleyeceğim. Değerli bir kargo olduğu için komşuya da bıraktırmak istemiyorum. (Yurtiçi kargo)
Sms gelmiştir dağıtıma çıkmadan ona tıklayıp herhangi bir esnafa veya şubeye yönlendirebilirdin.Kargom saat 8.30da teslim birimine ulaştı olarak gözüküyor bugün dağıtıma çıkar mı? Dışarı çıkmam lazım ona göre işlerimi erteleyeceğim. Değerli bir kargo olduğu için komşuya da bıraktırmak istemiyorum. (Yurtiçi kargo)