Testis ağrısı normal mi?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
1.5 aydır nofap yapıyorum ara ara dürtüler gelse de hiç 1.5 aydır boşalmıyorum yani. Bu gün öğlen yine dürtüler geldi takmadım başka şeylerle ilgilendim vs derken az önce çok fena testislerim ağrımaya başladı, kıvranıyorum.
spermler 8 günde bir yenilenir bilim 8 günde 1 yapmanı öneriyor bro maximum testosteron için ve psikolojik durumların için.

birikme yapmaz spermlerin ömrü uzun değil hergün milyonlarca üretilip eskileri emilir normalde ağrı olmaması gerekir uzun sürüyorsa başka bir hastalığın habercisi olabilir

birikme yapmaz spermlerin ömrü uzun değil hergün milyonlarca üretilip eskileri emilir normalde ağrı olmaması gerekir uzun sürüyorsa başka bir hastalığın habercisi olabilir
Bu nofap yapanlar için normalmiş hatta bunun adı bile var blue balls diye.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

spermler 8 günde bir yenilenir bilim 8 günde 1 yapmanı öneriyor bro maximum testosteron için ve psikolojik durumların için.
Haftalık tahliye bro

Bu nofap yapanlar için normalmiş hatta bunun adı bile var blue balla diye.

Haftalık tahliye bro
onu meme diye biliyorum ama

farkında olmadan edgeliyo olabilirsin o ağrı yapar

Son düzenleme:
  • Uzun süre yapmazsan ağrı yapabilir.
  • Eğilip kalkarken zorladıysan ağrı yapabilir.
  • Farkında olmadan, bacak bacak üstüne atarsan ve sıkışırsa ağrı yapabilir.
  • İdrar yolu enfeksiyonu varsa ağrı yapabilir.

• Uzun süre yapmazsan ağrı yapabilir.
Hmmm🤔
  • Eğilip kalkarken zorladıysan ağrı yapabilir.
Bu gün Spor yaparken baya baya zorladım
  • Farkında olmadan, bacak bacak üstüne atarsan ve sıkışırsa ağrı yapabilir.
Farkında olmadan bacak bacak üstüne atmadım çünkü bacak bacak üstüne atarken farkındaydım.
  • İdrar yolu enfeksiyonu varsa ağrı yapabilir.
İdrar yolu testisere vuruyormuydu yaa.

bazenleri 3-4 hafta yapmadigim oluyor hic boyle durumlar yasamadim normal biseymi?
zaten kendi kendine atmasi lazim vucuttan benim bildigim oyle degilmi ?

Kendinde neden nofap yapma gereği hissettiğini anlamadım. Bir sebebi yoksa kendini böyle durumlarda zorladığın sürece bir faydası yok. Uzun süre nofap uygulaması sonucunda fiziksel olarak olmasa da mental olarak da seni kötüye sürükleyebiliyor. Eğer bu konularda ciddi bir bağımlılığın veya sağlıksal sıkıntın yoksa nofap uygulamasını bırak. Hiçbir sıkıntın yoksa ve sadece böyle şeylerden biraz uzak kalayım diye düşünüyorsan bu uygulamayı 3-4 haftadan fazla yapmanın lüzumu yok.
Günde en az 3 haftada 20den fazla oluyor sizce benim nofap yapmam gerekiyor mu

Partnerle yapmak istiyorum olay orada.

O o ne demek ya hiç inmiyorsa ne puhahahaahahahahaa iyi güldürdünüz hocam
Şu an hani 2 defa çekersiniz de bütün testesteronu atarsınız kafanız rahatlar hiç cinsellik düşünmezsiniz ya 2 3 gün aynı öyleyim 1 aydır sadece sabahları erkekte kalkıyorum o kadar. İniyor zaten hemen. İşlerime çok daha iyi odaklanabiliyorum gün içinde aklım hep önümdekinde değil artık, önümde.

Duşa girdim baya baya soğuk suyla sıcak suyla şokladım testisleri açtım soğuk suyu beklettim öyle.
şu an bütün ağrım sızım geçti. Nofap devam.
Nofap devam kanka zaten uyurken onu otomatik atar o

Günde en az 3 haftada 20den fazla oluyor sizce benim nofap yapmam gerekiyor mu
Bağımlı sin sen kanka tatbiki yapmam lazım

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,192
Üyeler