Neler Yeni

The crew 2 crack yardım

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

_toprak1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Toprak Usta
Instagram
__toprak1
crew 2 en sevdiğim oyunlardan ps4 de çok oynadım yakın zamanda pc aldım ve artık pc de oynamak istiyorum ama çok pahalı indirimli bulamadım full oyunun crackli halini bilen varsa paylaşabilir mi lütfen(oyunun yeri bende ayrı)

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Arda Teksin
crew 2 en sevdiğim oyunlardan ps4 de çok oynadım yakın zamanda pc aldım ve artık pc de oynamak istiyorum ama çok pahalı indirimli bulamadım full oyunun crackli halini bilen varsa paylaşabilir mi lütfen(oyunun yeri bende ayrı)
Geçen haftalarda 10tlye inmişti hocam keşke kacirmasaydiniz

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
720
İsim
Emre
Bildiğim kadarı ile kırılmamıştı bu oyun en yakın epic indiriminde 30 TL'ye falan düşer

_toprak1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Toprak Usta
Instagram
__toprak1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçen haftalarda 10tlye inmişti hocam keşke kacirmasaydiniz
ya onu gördüğüm zaman pc yi alacak kadar param vardı daha kalır dedim aldım 2-3 ay önce pc yi ama oyunu unuttum şimdi de unuttuğma pişmanım yaa
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya onu gördüğüm zaman pc yi alacak kadar param vardı daha kalır dedim aldım 2-3 ay önce pc yi ama oyunu unuttum şimdi de unuttuğma pişmanım yaa
oyunu mapi çok büyük o yhüzden aşırı seviyorum kafamdaki düşüncelerden dolayı sabaha kadar genelde uyuyamıyorum ps4 de oynarken müziğimi açıp haritayı boydan boya turlardım genelde

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,499
Üyeler
162,011
Son üye
mesutunsal
Top Bottom