- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çayda yok.O zaman o çaydan yapman lazım. Reishi mi kuşburnu çayı mı hangisi olduğunu bilemedim.
Portakallı gazoz var içiyimmi?
Hocam çayda yok.O zaman o çaydan yapman lazım. Reishi mi kuşburnu çayı mı hangisi olduğunu bilemedim.
Hastalığı tedavi etmek için ya ağrı kesici ya da reishi çayı lazımHocam çayda yok.
Portakallı gazoz var içiyimmi?
Hocam can doldurmanın başka yolu yokmu?Reishi çayıydı galiba. Reishi mantarları ağaç köklerinde yetişiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hastalığı tedavi etmek için ya ağrı kesici ya da reishi çayı lazım
YokHocam can doldurmanın başka yolu yokmu?
Karakter özürlü gibi yürüyo gideceğim yere gidemeden ölüyorum
Yeniden başlıyorum o zaman oyuna.Yok
maalesef bu save de ölüm ile sonuçlanacak![]()
![]()
Kulübeye kadar ilerlememiştim benYeniden başlıyorum o zaman oyuna.
Ağrı kesici nereden bulucam ilk baştaki külübede varmı?
ilk gece kumaşlarla sargı craftlayıp SADECE kan yarasına sarHocam ben o külübedeki sağlık çantasını mal gibi uçağa koymuştum ondan üstümde ağrı kesici yok
Şimdi var.
Yok şimdide yokmuş ama canım yerinde ölmicen heralde.
Orayı geçtim eve girdim ama şimdide yemek sıkıntısı çekiyorumilk gece kumaşlarla sargı craftlayıp SADECE kan yarasına sar
mağaradaki yapraktan yatakta uyuyunca her şey geçiyor
normalde story mod yanıkla başlamıyor ya ateşte kendini yaktın yada uçak parçalarında (yanan)
yemek olarak tavşan avla taş ile onun dışında ölü geyiklerden et alabilirsin ama zaten boz ananın evine yani kasabaya ulaştığın zaman yemek sıkıtın kalmayacakOrayı geçtim eve girdim ama şimdide yemek sıkıntısı çekiyorum
Şu an boz ananın ordayımnormalde story mod yanıkla başlamıyor ya ateşte kendini yaktın yada uçak parçalarında (yanan)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
yemek olarak tavşan avla taş ile onun dışında ölü geyiklerden et alabilirsin ama zaten boz ananın evine yani kasabaya ulaştığın zaman yemek sıkıtın kalmayacak
Şu an boz ananın ordayım
Su buldum ama yemek nerede ?
forum.donanimarsivi.com
Dostum sürekli buraya yazarak oynamaya çalışırsan oyundan tat alamazsın ki? Oyunu taze karakter'de oynayıp kendin öğrenmeye ne dersin?Şu an boz ananın ordayım
Su buldum ama yemek nerede ?