ProlannirZN
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
İnternette saçma sapan milyon tane haber var hangisi doğru bilemiyorum. Rick'in dönüp dönmeyeceği kesin mi? Eğer belliyse belirtirseniz sevinirim. İyi geceler.
Tamam çok teşekkür ederim.Bu sezon final sezonu ve 22 ağustosta başlayacak(1 2 gün fark olabilir öyle hatırlıyorum) Bu sezondan sonra Rick Grimes filmi olacak ya sinemada yayınlanacak ya da netflix. Dönüp dönmeyeceğiyle ilgili kesin bilgi yok ama filmin tanıtımı için dizinin son bölümlerinde küçük de olsa ortaya çıkabilir. İlk sezonundan beri iyi bir izleyicisi olarak gelmeyeceğini tahmin ediyorum. Gelirse de son bölüm çok kısa süreliğine olacak.. Kendi fikirlerim bir kaynak yok zaten..
Rica ederim iyi seyirler.Tamam çok teşekkür ederim.
yediğim spoiler'a bak hay allahım durduk yere spoiler yedim
çok yakın zaman önce dönmeyecek diye açıkladılar. Ama bence hala bir umut var. Rİck ile başladı Rick ile bitmeli.İnternette saçma sapan milyon tane haber var hangisi doğru bilemiyorum. Rick'in dönüp dönmeyeceği kesin mi? Eğer belliyse belirtirseniz sevinirim. İyi geceler.
bende öyle düşünüyorum saolçok yakın zaman önce dönmeyecek diye açıkladılar. Ama bence hala bir umut var. Rİck ile başladı Rick ile bitmeli.