Neler Yeni

The Witcher 1 ve 2 oynanmadan 3 oynanırmı?

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Buğra
merhaba arkadaşlar witcher 3 indirme girmiş epicte bir kaç güne alacağım fakat 1. oyunu hiç oynamadım fakat eski pc de witcher 2 oynayıp zevk alamamıştım 2. oyunun hikayesinide hiç hatırlamıyorum yani oyun hakkında pek bir şey bilmiyorum 1 ve 2. oyunu youtubeden izlesem olurmu veya hiç izlemeden direkt 3 oynasam olurmu?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murat Tezel
witcher 1'i oynamasan da olur. witcher 3'ü yapıştır gitsin.

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Alperen ŞAHİN
oynanır ama tavsiyem 2yi oynayıp 3e geçmen. eski oyunları oynayabiliyorsan 2 çekilir ama 1 asla

marcinho

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Arda Ağır
1 dayanılmaz da 2-3 yaparsan güzel olur zaman veremem dersen sadece 3 de kafidir

bugraax

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Buğra
Sanmıyorum ya bi kişi bile triss yada yenneferi gondiklemek için oynamamıştır ( sırf amacı bu olmamıştır ) oyun açık dünyasıyla hikayesiyle bi şahaser onlar pastada çilek
Oyun o kadar iyi mi? ya ben Enis Kirazoğlu sayesinde alıyorum oyunu.

Light

80+ Bronze
Oyun o kadar iyi mi? ya ben Enis Kirazoğlu sayesinde alıyorum oyunu.
Oyun güzel ama ana hikayede tempo eksikliği var bana göre. Sürekli yolda hissediyorsun kendini onu bul şunu bul tarzı görevlerden sıkılabiliyorsun bi müddetten sonra. Geniş bir açık dünyası var ve yeterince doldurulmuş; kombatı biraz eski gelebilir, zamanla alışıyorsun. Dlcleri kesinlikle oyna mükemmeller.

TahinPekmez

80+ Gold
merhaba arkadaşlar witcher 3 indirme girmiş epicte bir kaç güne alacağım fakat 1. oyunu hiç oynamadım fakat eski pc de witcher 2 oynayıp zevk alamamıştım 2. oyunun hikayesinide hiç hatırlamıyorum yani oyun hakkında pek bir şey bilmiyorum 1 ve 2. oyunu youtubeden izlesem olurmu veya hiç izlemeden direkt 3 oynasam olurmu?
1 ve 2 nin hikayesini youtube dan bak. 3 ü dlc ler ile birlikte oyna. ben böyle yaptim.

Kontfire

80+ Silver
1 ve 2 nin hikayesini youtube dan bak. 3 ü dlc ler ile birlikte oyna. ben böyle yaptim.
bu arkadaşın dediği gibi yap. Zaten sonrasında 1 ve 2 ye baştan başlayıp yeniden 3 ü bitirmek isteyeceksin çünkü her oyunun save dosyasını diğer oyuna aktarabiliyorsun, verdiğin kararlar sonraki oyunu etkiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,207
Üyeler
170,989
Son üye
aLpha3460
Top Bottom