Neler Yeni

The Witcher 3 Bence Kötü Bir Oyun Neden Bu Kadar Övülüyor

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
mesela bence witcher ın iyi bir yanı yok açık dünyası bence çok boş ana hikaye desen sürekli bana şunu yap sana bu bilgiyi veririm şeklinde ilerliyor witcher sevenler oyunun hangi yönünü sevdiğini söyleyebilir mi ?

ben 8 saat falan zor dayandım oyuna

Dearreis

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Ahmet Yavaş

Tyİlker

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
123
İsim
İlker Koca
İlgilendiği Kategoriler
Çevre Birimleri, İç Donanımlar ve Konsollar
Genelde Witcher severler hikayesinden etkilendiklerini söylerler.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,814
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Azıcık oynadım ve buna rağmen beğendim
15TL fiyatına göre harikulade
89/100 verebilirim DFPuan olarak

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Osman Buğra Dabanca
Hikayesi ve atmosferi ile insanı büyüleyen bir havaya sahip. Evet oynanış belki baş yapıt değil ama karekterler ve ortam insanı öyle bir içine çekiyor ki bir daha çıkamıyorsun.

cemtastan2301

80+ Gold
Ben de pek sevemedim. Övenlerin %90'ı oynamamıştır zaten. Forumumuz da tuhaf bir şekilde ezbercilik fazla yaygın. RDR 2 ve The Witcher 3 öneriliyor ama nedenini kimse bilmiyor.

Flacks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
554
İsim
Baran Durmaz
150+ saatlik içeriği olan oyunun 8 saatte anlaşılamamasını sevdik hocam. Tek başına Blood & Wine DLC'si çıkan günümüz oyunlarına taş çıkartır.
oyunun ana hikayesinin 5 de 1 ni oynamışım hala iyi değilse kalanınında iyi olcağını sanmıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hikayesi ve atmosferi ile insanı büyüleyen bir havaya sahip. Evet oynanış belki baş yapıt değil ama karekterler ve ortam insanı öyle bir içine çekiyor ki bir daha çıkamıyorsun.
bence grafikleri çamur gibi

Fordon Greeman

80+ Bronze
Hikayenin sunumu, karakter gelişimleri, skill sistemlerinin tutarlılığı, bir sürü build oluşturabilme, yağlar, iksirler kullanıp keseceğin yaratığa hazırlanma aşamaları, en basit yan görevde koskoca bir oyunun hikayesi olabilecek seviyede hikayelerle karşılaşmak vs. vs.

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Ben de pek sevemedim. Övenlerin %90'ı oynamamıştır zaten. Forumumuz da tuhaf bir şekilde ezbercilik fazla yaygın. RDR 2 ve The Witcher 3 öneriliyor ama nedenini kimse bilmiyor.
rdr2 ben de öneriyorum. çok güzel hikayesi, güzel grafikleri, güzel fizikleri var. önerilmeyecek bir oyun değil ki.

Top Bottom