ben termal macunu aldım 1-2 sene kullanmasam onu kuruma yaparmı veya bozulur mu? Geldi de arkadaşlar dedi stok fandaki termal macun daha iyi o kalsın diye ondan değişmedim.valla 50 liradan 10 arkadaşıma yapsam parası çıkıyo zaten
ben termal macunu aldım 1-2 sene kullanmasam onu kuruma yaparmı veya bozulur mu? Geldi de arkadaşlar dedi stok fandaki termal macun daha iyi o kalsın diye ondan değişmedim.valla 50 liradan 10 arkadaşıma yapsam parası çıkıyo zaten
2 3 yıl gider dedi forumdakiler hava almadığı sürece bence de sorun olmazben termal macunu aldım 1-2 sene kullanmasam onu kuruma yaparmı veya bozulur mu? Geldi de arkadaşlar dedi stok fandaki termal macun daha iyi o kalsın diye ondan değişmedim.
paketinde daha açmadım o zaman kalsın sağolasın hocam2 3 yıl gider dedi forumdakiler hava almadığı sürece bence de sorun olmaz
önemli değil hocam serin serin kullanın inşallahpaketinde daha açmadım o zaman kalsın sağolasın hocam
Ben 1 sene termal macunu sakladım açmadığım için. Kullanıldığında sorun olmadığı söylendi. Yani 2 yılı çok geçmezse iyi olur.ben termal macunu aldım 1-2 sene kullanmasam onu kuruma yaparmı veya bozulur mu? Geldi de arkadaşlar dedi stok fandaki termal macun daha iyi o kalsın diye ondan değişmedim.
1gr icin 99 vermektense 7.8 gr olanı 295 TL daha mantıklı
1gr icin 99 vermektense 7.8 gr olanı 295 TL daha mantıklı
Güzellik yapacağım bir kaç kişiye inşallah ondan fazla aldım elimde mx6 var biraz şuan sistem topluyorum ona kullanacağımİyi yapmışsın. 8gr bir tık çok diyebiliriz. Arkadaşına sağa sola duyur uyguna sür köşeyi dönersin.