Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Sürekli kullanan varsa çok iyi fiyat gramı 20 TL ye falan denk geliyor.
Son düzenleme:
Laptopta pump out yapar mı buSürekli kullanan varsa çok iyi fiyat gramı 20 TL ye falan denk geliyor.
Kıvamına bağlı laptoplar için bir tık koyu kıvamlı macunlar daha iyi olur. MX6 falan alabilirsin.Laptopta pump out yapar mı bu
Tahin pekmez termal macun.Kahvaltıda birer gram sürer bitiririz artık.
mx6 var 4 gram daha pumpot oluyorKıvamına bağlı laptoplar için bir tık koyu kıvamlı macunlar daha iyi olur. MX6 falan alabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tahin pekmez termal macun.
Çok mu sürüyorsun yada kaç dereceye çıkıyor ?mx6 var 4 gram daha pumpot oluyor
MX6 1 tur laptopta 1 tur ekran kartında denemiştim öyle bir şey yaşamadım açıkçası. Zaten genelde MX6 öneriliyor o tarz yerlerde.mx6 var 4 gram daha pumpot oluyor
Ya ilk sürdüğümde 85 watt çekti 90 derecede seyretti ikinci gün perfromans kayıpları yaşamya başladm hemen. uzunlamasına sürüyorum direkt bloğu yapıştırıyorum üstüneÇok mu sürüyorsun yada kaç dereceye çıkıyor ?
Yanlış mı sürdüm acabaMX6 1 tur laptopta 1 tur ekran kartında denemiştim öyle bir şey yaşamadım açıkçası. Zaten genelde MX6 öneriliyor o tarz yerlerde.
Bir de konudan bağımsız Sk hynix 16 gb 4800 mhz ramler var yanında Vatandan Crucial 16GB (1x16GB) DDR5 5200MHz CL42 ramleri aldım indirimdeydi. Sorun yaşar mıyım? Laptop Acer nitro 5. Konu açtım amak imse yazmadı.MX6 1 tur laptopta 1 tur ekran kartında denemiştim öyle bir şey yaşamadım açıkçası. Zaten genelde MX6 öneriliyor o tarz yerlerde.
Kredi kartı veya macun spatulası gibi bir şeyle yaydır kendin fazlalığını al. Çok sürmekten bile derece artar aradaki temas çok ince olması lazım. Zaten laptopta gpu ve cpu küçük. Çok az sür.Ya ilk sürdüğümde 85 watt çekti 90 derecede seyretti ikinci gün perfromans kayıpları yaşamya başladm hemen. uzunlamasına sürüyorum direkt bloğu yapıştırıyorum üstüne
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yanlış mı sürdüm acaba
Boyut arttıkça kalitesinde bi düşüş söz konusu olur mu acaba.Sürekli kullanan varsa çok iyi fiyat gramı 20 TL ye falan denk geliyor.
Hayır tabi ki. Sadece gram artıyor içerik aynı.Boyut arttıkça kalitesinde bi düşüş söz konusu olur mu acaba.
Teşekkürler Bir şey daha yazmıştım oan da bvakar mısın ramlerle alakalıKredi kartı veya macun spatulası gibi bir şeyle yaydır kendin fazlalığını al. Çok sürmekten bile derece artar aradaki temas çok ince olması lazım. Zaten laptopta gpu ve cpu küçük. Çok az sür.