❌İndirim Bitti! Thermalright Frozen Horizon 360mm SIVI SOĞUTUCU 1750 TL

N2AG

80+
Reaksiyon skoru
46
İyzico ve Parolapara ile konular çok açıldı biliyorum ama bu fırsat gerçekten çok iyi ihtiyacı olanlara duyurmak istedim

1750 TL ye 360mm yani 3 FANLI Sıvı Soğutma ve BEYAZ RENKLİ kolay kolay bulabileceğiniz bir ürün değil diyede eklemek isterim

Alacağımız Sıvı Soğutma

Adım adım yapılan işlemleri anlatıyorum

1- Iyzico yu indirip yeni kulanıcı oluşturmak
2- Iyzico da Kampanyalar sekmesinden

%25 İndirim Kazan! (Bayram Alışverişi)
%10 İndirim Kazan! (Gaming Gen Tr Alışverişi)
500 TL Kazan! (İlk Iyzico Ödemesi)

Kampanyalarına katıl diyoruz

3- Parolapara yı yükleyip kaydoluyoruz
4- Parolaparada Sanal Kart Oluşturuyoruz
5- Parolapara hesabına 3500 TL atıyoruz
6- Gaming gen sitesinde ürünü sepete ekleyip öde diyoruz
7- Bilgileri girip iyzico ile öde diyoruz
8- Telefon numarasını girip devam ediyoruz
9- Kart olarak Parolaparada oluşturduğumuz kart bilgilerini giriyoruz
10- Ödemeyi tamamlıyoruz

Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12CW-S den geçersem ne kadar performans farkı olur?

para geri karta iade geliyor mu yoksa icindemi bırakıyor tekrar alışveriş yaptırmak icin ?

knk her üründe oluyo bu sürekli konu açmayın artık

Bunu kullanan varsa pompa uğultulu mu?
Gaminggen degerlendirmede öyle yazılmış.

Pompasını geçtim ama fanlar aşırı gürültülü. Fan değiştirme niyetiniz varsa alın. Ben yeni fan aldım değiştiricem.

teşekkürler aldım ama ilk iyzico ödemesinden 500 yollamadı 850+400 indirimli alabildim

knk her üründe oluyo bu sürekli konu açmayın artık
Arkadaşım konunun başında ne yazdım okurmusun bende biliyorum çok defa paylaşıldığıni fakat farketmeyen olur aklına gelmeyen olur diye birde böyle güzel bir şeyde bu kadar indirim varken kaçırmak istemeyen olur diyerek açtım zaten
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

para geri karta iade geliyor mu yoksa icindemi bırakıyor tekrar alışveriş yaptırmak icin ?
Parolaparaya yatan 400 TL direk ibana transfer ile cekilebiliyormus iyziconun ki ise Vodafone pay ile ATM den cekilebiliyormus

Sesli bir model. Alacaklar dikkat etsin buna.

Ben beyazını kullandım. Gürültülü çalışıyordu. Bunun yerine frozen magic alabilirsiniz o daha sessiz.

Başka yerlerde olduklarında onlar gayret sessiz olduklarını söylemişlerdi siz burada çok sesli dediniz beni de korkuttunuz şimdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,881
Üyeler
174,935
Son üye
kaanguney54
Geri