🔥 Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB Siyah Sıvı Soğutucu 🔥 Tekrar Stoklarda 🔥

Bu markadan daha ürün almam Phantom spirit aldık fanları son hız dönüyor 3 kit fan aldım 2 tane 900 rpm de bile deli gibi ses yapıyor hızlanınca zaten sessizliği unut fan basınçlar zaten eh işte

Bu markadan daha ürün almam Phantom spirit aldık fanları son hız dönüyor 3 kit fan aldım 2 tane 900 rpm de bile deli gibi ses yapıyor hızlanınca zaten sessizliği unut fan basınçlar zaten eh işte
Fiyatlarıda Eskisi Gibi Değil Zaten .

a group of men in suits and ties are standing next to each other and looking at the camera .

Hocam selamlar sıvı soğtumayla ilgili açtığım güncel konuma yardım ve fikrinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden
benimde pek bilgim yok öneriler doğrultusunda bu arkadaşı bekliyorum bende

Kanka çok bekleme stokta zaten

Thermalright frozen warframe pro 360mm white dan geçilir mi? Beyazı yoku bunun? Yeni aldım gerçi de bu daha iyiyse çekicem direkt 🤣 200-209cfm halis mı yav
bu ne maymun iştahı hocam daha 2 gün oldu onu takalı

Taş gibi valla beyaz işini görse al dicemde siyah bekliyorsun da benimde buna gecesim geldi bir an 🤣 vision modeline
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öyle hocam valla ya 5inde 5070 ti mı geçsem yoksa 9070 XT mi yada ekstrem olsun 5080 mı diye düşünüyorum
bu ne maymun iştahı hocam daha 2 gün oldu onu takalı

Geri