- Reaksiyon skoru
- 945
Thermalright Hyper Vision 360 UB ARGB Black
Gelişmiş motor teknolojisiyle donatılmış bu yüksek verimli CPU soğutucu pompası, 7/24 kesintisiz çalışma için optimize edilmiştir.
thermalright stokları yavaş yavaş eklenmeye başladı sabahta argb fanlar eklenmişti![]()
Gelişmiş motor teknolojisiyle donatılmış bu yüksek verimli CPU soğutucu pompası, 7/24 kesintisiz çalışma için optimize edilmiştir.www.gaming.gen.tr
Hyper Vision 360 UB ARGB BLACK – Thermalright
www.thermalright.com
Bunun Stoğu Uzun Süredir Yoktu .thermalright stokları yavaş yavaş eklenmeye başladı sabahta argb fanlar eklenmişti
kasa fanınında uzun süredir yoktu ekleniyor yavaş yavaş işteBunun Stoğu Uzun Süredir Yoktu .
Bu markadan daha ürün almam Phantom spirit aldık fanları son hız dönüyor 3 kit fan aldım 2 tane 900 rpm de bile deli gibi ses yapıyor hızlanınca zaten sessizliği unut fan basınçlar zaten eh işte![]()
Gelişmiş motor teknolojisiyle donatılmış bu yüksek verimli CPU soğutucu pompası, 7/24 kesintisiz çalışma için optimize edilmiştir.www.gaming.gen.tr
www.thermalright.com
Bu markadan daha ürün almam Phantom spirit aldık fanları son hız dönüyor 3 kit fan aldım 2 tane 900 rpm de bile deli gibi ses yapıyor hızlanınca zaten sessizliği unut fan basınçlar zaten eh işte
kasa fanınında uzun süredir yoktu ekleniyor yavaş yavaş işte
benimde pek bilgim yok öneriler doğrultusunda bu arkadaşı bekliyorum bendeHocam selamlar sıvı soğtumayla ilgili açtığım güncel konuma yardım ve fikrinizi bekliyorum teşekkürler şimdiden
![]()
www.thermalright.com
Kanka çok bekleme stokta zatenbenimde pek bilgim yok öneriler doğrultusunda bu arkadaşı bekliyorum bende
![]()
Thermalright Frozen Warframe Pro 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yeni genel pompa ve soğuk plaka tasarımı, sessiz pompa çalışması ve aşağıdaki özellikleri sunar ağır ısı yüklerini CPU’dan radyatöre hızlı bir şekilde aktarırwww.gaming.gen.tr
bu ne maymun iştahı hocam daha 2 gün oldu onu takalıThermalright frozen warframe pro 360mm white dan geçilir mi? Beyazı yoku bunun? Yeni aldım gerçi de bu daha iyiyse çekicem direkt200-209cfm halis mı yav
benimde pek bilgim yok öneriler doğrultusunda bu arkadaşı bekliyorum bende
![]()
Thermalright Frozen Warframe Pro 360 Black ARGB 360mm Intel-AMD Uyumlu Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Yeni genel pompa ve soğuk plaka tasarımı, sessiz pompa çalışması ve aşağıdaki özellikleri sunar ağır ısı yüklerini CPU’dan radyatöre hızlı bir şekilde aktarırwww.gaming.gen.tr
bu ne maymun iştahı hocam daha 2 gün oldu onu takalı
beyaz sırıtır siyah kasada mecbur bekliyom bakalımTaş gibi valla beyaz işini görse al dicemde siyah bekliyorsun da benimde buna gecesim geldi bir anvision modeline